Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü - Son Dakika
Eğitim

Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü

Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü

"Sosyal Medya Zirvesi"nde sektörünün lider kuruluşlarından temsilcileri ağırlıyor.

20.02.2012 11:28

Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü'nün bu yıl ikinci kez gerçekleştireceği "Sosyal Medya Zirvesi" etkinliğinde sosyal medya, iş dünyasının sosyal medya kullanımı ve işletmeler açısından sosyal medyanın önemi ele alınacak. 25 Şubat 2012 tarihinde Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'daki kampüsünde gerçekleşecek etkinliğe, alanlarında dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından temsilciler konuşmacı olarak katılacak.

Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü, 25 Şubat 2012 Cumartesi günü, Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla'daki kampüsünde, çağımızın en önemli iletişim araçlarından sosyal medyanın ele alınacağı "Sosyal Medya Zirvesi"ni düzenliyor. Türkiye'nin en aktif öğrenci kulüplerinden Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü'nün bu yıl ikincisini düzenleyeceği etkinlikte, iş dünyasının sosyal medya kullanımlarının ve işletmeler açısından sosyal medyanın öneminin öğrencilerle paylaşılması hedefleniyor.

Ulaşımdan iletişime, reklamdan bankacılığa kadar farklı sektörleri bir araya getirecek etkinlikte; şirketlerin sosyal medyayı nasıl kullandığı, reklam ajanslarının şirketlere hayallerini gerçekleştirmede nasıl yardımcı olduğu ve Türkiye'de sosyal medyanın durumu, sosyal medyanın işletmelerin iş planlarını hayata geçirmelerinde sağladığı faydalar, sosyal medyanın nelere gebe olduğu konuları ele alınacak.

GncTrkcll'in Ana Sponsorluğu ve NTVMSNBC'nin Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşecek etkinlikte; Garanti Bankası İnteraktif Pazarlama Direktör Yardımcısı Deniz Çelebi, THY Marka ve Dijital Reklam Müdürü Neşet Dereli, Tick Tock Boom Genel Koordinatörü Cem Çınlar, NTVMSNBC Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Yeşiltepe, Gnctrkcll Dijital İletişim Uzmanı Can Yıldızlı,ve 41?29! Kurucusu ve Yöneticisi Alemşah Öztürk konuşmacı olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Sabancı Üniversitesi MBA Kulübü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement