Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kız Öğrencilerle Yemek Yedi - Son Dakika
Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kız Öğrencilerle Yemek Yedi

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kız Öğrencilerle Yemek Yedi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Murat Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Kız Öğrencilerle Yemek Yedi.

27.01.2011 19:10  Güncelleme: 19:21

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Murat Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) kız öğrencilerle yemek yedi.

Beraberinde Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Zakir Polat, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Aktaş, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Beyazoğlu ve Mustafa Yiğit ile birlikte Murat Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz YİBO hakkında Okul Müdürü Orhan Çetrez'dan bilgi aldı.

Buradan yemekhaneye geçen Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, öğrencilerle birlikte sıraya girerek yemek aldı. Kız öğrencilerle yemek yiyen Milli Eğitim Müdürü Yılmaz kız öğrencilerin sorunlarını dinledi. Daha sonra çamaşırhane, banyo, sac kurutma odası, yatakhane ve lavaboları inceleyen Milli Eğitim Müdürü Yılmaz kızların dinlenme salonuna geçerek kız öğrenciler ile birlikte çay içti.

Kız öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz," Sizler yaşamınızın ileriki yıllarında daha başarılı kişiler olabilmek için sürekli okuyan araştıran çevreye önem veren insan sevgisini yüreğinde taşıyan insanlar olmalısınız. Her şeyden önce okulunuzu, derslerinizi ve öğretmenlerinizi seviniz. Çevrenizle, ailenizle, öğretmenlerinizle ve kendinizle barışık olunuz"dedi. Yılmaz,"Bu günlerin, öğrencilik yıllarının su gibi akıp gideceğini hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayınız. Derslerinize çalışınız, şimdiden kendinize bir hedef belirleyiniz. Belirlediğiniz hedefler doğrultusundan bıkmadan usanmadan çalışınız.

Başarının yolunun çalışmaktan, çok çalıştırmaktan geçtiğini hiç bir zaman unutmayınız. Hızlı ve sürekli değişen bir dünya ve hayat içinde yarınlara hazırlıksız yakalanmayınız. Sadece dinleyen, not tutan ezberleyen bir öğrenci olmaktan kurtulunuz. Bilmediğiniz ve merak ettiğiniz her şeyi sorunuz, sorgulayınız, araştırınız, öğrendiğiniz bilgileri hayat boyu kullanabilme, kullandıkça geliştirebilme yeteneği ve alışkanlığı kazanınız"ifadelerini kullandı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kız Öğrencilerle Yemek Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement