Milli Eğitim Bakanı Tekin, Malkara'da okul açılışına katıldı - Son Dakika
Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Malkara'da okul açılışına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hayırsever iş insanı ve ailesinin katkılarıyla tamamlanan Belkıs-Emine Çelik İlkokulu'nun açılış törenine katıldı.

13.10.2023 17:33  Güncelleme: 18:10

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Malkara'da okul açılışına katıldı

TEKİRDAĞ - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde hayırsever iş insanı ve ailesinin katkılarıyla tamamlanan Belkıs-Emine Çelik İlkokulu'nun açılış törenine katıldı.

8 derslikli ve 240 öğrenci kapasiteli Belkıs-Emine Çelik ilkokulu açılış törenine; Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

8 derslik ilkokul ve 2 derslik ana okuldan oluşan ilkokul içerisinde; kapalı ve açık spor salonu, basketbol sahası, kütüphane, toplantı salonu, etüt salonu, öğretmenler odası ve kantin bulunuyor.

"İlkokul öğretmenleri ve anıları hiçbir zaman unutulmaz"

"Sadece Hayırseverlerin Yaptırdıkları Okulların Açılışına Katılıyorum"

Belkıs-Emine Çelik İlkokulu'nun açılışında konuşma gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Milli Eğitim Bakanlığımızın tek başına her yıl bu kadar derslik okul yapması ciddi bir yük. Üzerimizden bu yükün bir kısmını almak için çaba sarf eden hayırseverlere gerçekten teşekkür ediyorum. Ben sadece bu büyük teşkilatın içerisinde işlerimizi bir tarafa bırakarak sadece hayırseverlerimizin yaptırdıkları okulların açılışına katılıyorum. Bazıları hayırseverlerin yaptırdıkları okulların açılışına gidiyorum diye. Çünkü benim yetiştiğim coğrafya, benim yetiştiğim toplum, benim yetiştiğim milletin referans değerlerinde ve geleneklerinde ahde vefa ve yapılanlara saygı göstermek ve teşekkür etmek var. Ben o yüzden hayırseverlerin yaptığı okul açılışlarına gidiyorum. Bundan da hiçbir zaman gocunmadım. Teşekkür etmek ve Allah sayılarınızı arttırsın demek için buradayım. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Malkara\'da okul açılışına katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Milli Eğitim Bakanı Tekin, Malkara'da okul açılışına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement