Malatya'da İlköğretim Haftası Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Malatya'da İlköğretim Haftası Etkinliği Düzenlendi

Malatya\'da İlköğretim Haftası Etkinliği Düzenlendi

Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. İzollu İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler şiir okudu ve oyunlar sergiledi. Aksoy, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, 2023-2024 eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Aksoy, öğrencilerle sohbet edip hediyeler verdiği etkinliğe, Kale Belediye Başkan Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü, daire amirleri ve öğrenci velileri de katıldı.

23.09.2023 11:05  Güncelleme: 11:20

Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla İzollu İlkokulu'nda gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Öğrenciler şiir okuyarak, çeşitli oyunlar sergiledi.

Programda konuşan Aksoy, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimize 2023-2024 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Sınıfları gezerek bir süre öğrencilerle sohbet eden Aksoy, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Programa, Kale Belediye Başkan Vekili Hasan Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut, daire amirleri, okul müdürleriyle öğrenci velileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Malatya'da İlköğretim Haftası Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement