Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri emniyet birimlerini tanıdı - Son Dakika
Eğitim

Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri emniyet birimlerini tanıdı

Kırşehir\'de Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri emniyet birimlerini tanıdı

Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesinde öğrenim gören 125 öğrenci, emniyet birimlerini tanıyarak teknik cihazları inceledi. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere bilgilendirme yaparak, stantlarda bilgilendirme ve teknik cihaz tanıtımları gerçekleştirdi.

21.11.2023 13:54  Güncelleme: 13:56

Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesinde öğrenim gören 125 öğrenci, emniyet birimlerini tanıyarak teknik cihazları inceledi.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mucur Yüksekokulunda eğitim gören 125 öğrenciye bilgilendirme yapıldı. Öğrenciler, Narkotik, TEM, KOM, Asayiş, Bölge Trafik ve Denetleme, Trafik Tescil ve Denetleme, Çevik Kuvvet ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince birimlerine yönelik stantlarda bilgilendirildi. Aynı zamanda merak edilen teknik cihazların tanıtımları da görevli polislerce yapıldı.

Öğrenciler aynı zamanda okullarında da polislerce şiddet, kişilik hakları, uyuşturucu gibi konularda da bilgilendiriliyor. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri emniyet birimlerini tanıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement