KASMEK'ten 2 bin 500'den fazla kursiyer faydalandı - Son Dakika
Eğitim

KASMEK'ten 2 bin 500'den fazla kursiyer faydalandı

KASMEK\'ten 2 bin 500\'den fazla kursiyer faydalandı

Kastamonu Belediyesi tarafından iki sene önce faaliyete geçirilen KASMEK'te açılan çeşitli kurslardan 2 bin 500'den fazla kişi yararlandı. Robotik kodlama, piyano, bağlama, keman, tiyatro, halk oyunları gibi kurslara katılan herkes ücretsiz olarak aynı kalitede hizmet aldı. Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, projeye halkın ilgisinin yoğun olduğunu belirterek, 1314 vatandaşın ön kayıt yaptırdığını ve 2 bin 500'den fazla kişinin kurslarını tamamladığını söyledi.

23.06.2023 17:54  Güncelleme: 18:48

Kastamonu Belediyesince iki sene önce faaliyete geçirilen Kastamonu Eğitim Merkezinde (KASMEK) verilen kurslardan 2 bin 500'ün üzerinde kursiyer faydalandı.

Belediyenin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile yaptığı iş birliği çerçevesinde açılan robotik kodlama, piyano, bağlama, keman, tiyatro, halk oyunları gibi çeşitli kurslardan 2 bin 543 kişi yararlandı.

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, yaptığı açıklamada, kurslara katılan herkesin ücretsiz şekilde aynı kalitede hizmet aldığını söyledi.

Kursiyerlere kurs materyalleri de sağladıklarını belirten Vidinlioğlu, " Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kurslar var ancak bu tarzda ülkemizde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Halkımız bu projeye sahip çıktı. Bugün 1314 vatandaşımız ön kayıt yaptırmış. 2 bin 500'ün üzerinde hemşehrimiz kurslarını tamamlamış." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim KASMEK'ten 2 bin 500'den fazla kursiyer faydalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement