Karabük'te Yeni Eğitim Öğretim Yılında Trafik Denetimleri Başladı - Son Dakika
Eğitim

Karabük'te Yeni Eğitim Öğretim Yılında Trafik Denetimleri Başladı

Karabük\'te Yeni Eğitim Öğretim Yılında Trafik Denetimleri Başladı

Karabük'te 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul önlerinde trafik denetimlerine başladı. Ekipler, okul servislerini durdurarak kontrol yaparken yaya geçidini kullanan öğrencilere yardımcı oldu. Denetimler 15 Eylül'e kadar devam edecek. Ayrıca, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri 'Umut Hep Var Projesi' kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilere güvenlik konuları, güvenli internet kullanımı ve polislik mesleği hakkında bilgi verdi ve not defteri ile çikolata dağıttı.

12.09.2023 14:05

Karabük'te yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla trafik polisleri okul önlerinde denetimlerine başladı.

Karabük'te 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetimlerine başladı. Ekipler okul servislerini durdurarak kontrol yaparken yaya geçidini kullanan öğrencilere yardımcı oldular. Denetimler 15 Eylül'e kadar sürdürecek.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de 'Umut Hep Var Projesi' bünyesinde çeşitli okulları ziyaret ederek öğrencilere güvenlik konuları, güvenli internet kullanımı ve polislik mesleği hakkında bilgi vererek not defteri ve çikolata dağıtıldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Karabük'te Yeni Eğitim Öğretim Yılında Trafik Denetimleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement