Kadirli'de LGS Başarılı Öğrencilere Ödül Verildi - Son Dakika
Eğitim

Kadirli'de LGS Başarılı Öğrencilere Ödül Verildi

Kadirli\'de LGS Başarılı Öğrencilere Ödül Verildi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda başarılı olan öğrencilere ödül verildi. Kaymakam Vehbi Bakır, öğrencilerin gösterdiği başarının hayat boyu sürmesini diledi ve destek veren öğretmenlere ve ailelere teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, bu tür etkinliklerle öğrencilerin başarısına destek verdiklerini belirtti. Kadirli Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Koray Erdemir ise ilçede eğitim öğretim seviyesini yüksek tutmayı ve başarıyı kalıcı hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Programda konuşmaların ardından sınavda başarı gösteren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

12.07.2023 18:16  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda başarılı olan öğrencilere ödül verildi.

Kaymakam Vehbi Bakır, Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, öğrencilerin gösterdiği başarının hayat boyu sürmesini diledi, onlara destek veren öğretmenlere ve ailelerine teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız da bu tür etkinliklerle öğrencilerin başarısına destek verdiklerini söyledi.

Kadirli Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Koray Erdemir de ilçede eğitim öğretim seviyesini yüksek tutmak ve başarıyı kalıcı hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından sınavda başarı gösteren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Kadirli'de LGS Başarılı Öğrencilere Ödül Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement