İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi'nden çocuklara yönelik aktivite kitap seti - Son Dakika
Eğitim

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi'nden çocuklara yönelik aktivite kitap seti

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi\'nden çocuklara yönelik aktivite kitap seti

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi, 3-6 yaş aralığındaki çocuklar için hazırladığı 'Meraklı Tilki ve Sevimli Kirpi' aktivite kitap setini yeni eğitim-öğretim yılında piyasaya sürdü. Set, çocuklara alternatif aktiviteler sunarak oyun ve yaşamı bir araya getiriyor. Ayrıca, kitaplar çocuklarla aileler ve eğitimciler arasında sağlıklı iletişimi teşvik ediyor ve eleştirel düşünme, sorgulama, özbakım pratikleri, duygusal farkındalık ve yaratıcı düşünce gibi konularda rehberlik ediyor.

21.09.2023 17:27

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi'nin 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik hazırladığı 'Meraklı Tilki ve Sevimli Kirpi' aktivite kitap seti, yeni eğitim-öğretim yılında raflarda yerini aldı.

'Ben Yapabilirim', 'Uzay', 'Kendimi Dinliyorum', 'Çevremiz', 'Böcekler', 'Su', 'Hayal Gücü', 'Merak', 'Yolculuk', 'Duygular', 'Dinozorlar' ve 'Sağlık' olmak üzere toplam 12 kitaptan oluşan sette, çocuklar ve ailelerine alternatif aktiviteler sunuluyor. Oyun ve yaşamı iç içe sunan eğitim setinde her ay bir kitapta dört temel aktiviteye yer veriliyor.

Burcu Günver'in yazdığı, Seçil Zeynep Büyükçolak'ın illüstrasyonlarını hazırladığı Tilki ve Kirpi ile Aktiviteler, aileler ve eğitimcilerin çocuklarla kuracakları sağlıklı iletişime dikkat çekiyor.

Eleştirel düşünme, sorgulama, özbakım pratikleri, duygusal farkındalık, yaratıcı düşünce gibi birden fazla başlıkta çocuklara eğlenceli bir rehber sunan Tilki ve Kirpi ile Aktiviteler serisiyle yıl boyunca çocukların aktif ve verimli zaman geçirmelerini hedefleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi'nden çocuklara yönelik aktivite kitap seti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement