Her Öğrenciye Burs İmkanı - Son Dakika
Eğitim

Her Öğrenciye Burs İmkanı

Her Öğrenciye Burs İmkanı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ), dershane ve özel okullarla bir araya geldi.

09.07.2013 21:00

Yeşiloba Yerleşkesi'nde gerçekleşen toplantıya Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Üniversite Genel Sekreteri Osman Arık'ın yanı sıra Adana'da faaliyet gösteren çeşitli dershane ve okulların kurucuları ile rehberlik görevlileri katıldı.

Toplantı, Prof. Dr. Adem Ersoy'un açılış konuşması ile başladı. Ersoy, açılış konuşmasının ardından katılımcılara Adana BTÜ'nün misyonunu, vizyonunu, hedeflerini, farklılıklarını ve çalışmalarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Üniversite tercihi aşamasındaki öğrencilerin, yaşamlarını yönlendirme adına çok önemli bir karar vereceklerine vurgu yapan Ersoy, öğrencilerin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini belirtti. Ersoy, "Adana BTÜ olarak hedefimiz, uygulamalı eğitimler ve etkin stajlar ile piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gücünü yetiştirmektir. Genç ve dinamik akademik kadromuz ile öğrencilerimizi bekliyoruz. Kaliteli ve etkin bir üniversite eğitiminin yanı sıra Adanalı iş adamlarımızın katkıları ile tüm öğrencilerimize, başarı sıralamalarına göre, 1500TL'ye kadar burs imkanı sunuyoruz. Öğrencilerimiz, üniversitemizin tüm olanaklarını web sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirler" ifadelerini kullandı.

İHA

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Her Öğrenciye Burs İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement