AÖF Sınav Giriş Belgesi Açıklandı Mı? AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu Mu? - Son Dakika
Eğitim

AÖF Sınav Giriş Belgesi Açıklandı Mı? AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu Mu?

AÖF Sınav Giriş Belgesi Açıklandı Mı? AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu Mu?

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınavı için öğrenciler, AÖF sınav giriş belgesi yayınlanmasını bekliyorlar. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde.

02.04.2019 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. Anadolu Üniversite tarafından yapılacak 2018-2019 Bahar Dönemi AÖF ara sınavları için geri sayım başladı. Sınava girecek olan öğrenciler ise sınav giriş belgesinin yayınlanmasını bekliyorlar. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? İşte detaylar…

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi ara sınavları yaklaşırken öğrenciler, sürekli AÖF öğrenci girişi ile sınav giriş belgesi yayınlandı mı kontrol ediyorlar. Fakat Anadolu Üniversitesi AÖF sayfası duyuru kısmında "AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı" şeklinde bir açıklama gözükmüyor. AÖF öğrenci girişi ile sınav giriş belgesini kontrol edebilirsiniz. AÖF sınav giriş yerleri açıklandığı vakit aşağıdaki linke tıklayınca açılan sayfada duyurulacaktır.

2018-2019 AÇIKÖĞRETİM SINAV TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanan akademik takvime göre; Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2019 Bahar dönemi vize tarihleri 14 - 15 Nisan 2019 tarihinde yapılacak. Bu akademik takvime göre 2018-2019 AÖF sınav tarihleri şöyle;

Güz Dönemi Ara Sınavı: 24 - 25 Kasım 2018

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 12 - 13 Ocak 2019

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 13 - 14 Nisan 2019

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25 - 26 Mayıs 2019

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı: 20 Temmuz 2019

Sınav saatleri ise şöyle:

Türkiye; Sabah 09.30 – Öğleden sonra 14.00

KKTC; Sabah 08;30 – Öğleden sonra 13.00

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ OLAN BELGELER NEDİR?

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Son Dakika Eğitim AÖF Sınav Giriş Belgesi Açıklandı Mı? AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement