Zonguldak'ta karaya oturan geminin mürettebatı tahliye edildi - Son Dakika
Dünya

Zonguldak'ta karaya oturan geminin mürettebatı tahliye edildi

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesi açıklarında karaya oturan Kamerun bayraklı 'Pallada' isimli geminin 13 mürettebatının başarıyla tahliye edildiğini açıkladı. Gemideki mürettebatın sağlık durumlarının iyi olduğu ve gerekli tıbbi kontrollerin yapıldığı belirtildi.

19.11.2023 18:59

Denizcilik Genel Müdürlüğü'nden Pallada Gemisi açıklaması

ZONGULDAK - Denizcilik Genel Müdürlüğü, bugün saat 10: 00'da aldığı Acil Durum Konum Belirleme Radyo Balizası sinyali üzerine Kamerun Bayraklı "Pallada" isimli geminin Zonguldak'ın Kdz. Ereğli bölgesinde karaya oturduğunu açıkladı. Geminin, bölgede etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle hasar aldığı bildirildi.

Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gemide bulunan 13 mürettebatın tahliyesinin, merkezin koordinasyonunda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve itfaiye ekipleri tarafından başarıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Tahliye işlemi sırasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı meydana gelmediği bildirildi. AFAD ve itfaiye ekipleri, zorlu hava koşullarına rağmen, mürettebatı güvenli bir şekilde gemiden alarak karaya taşıdı. Kurtarılan mürettebatın sağlık durumlarının iyi olduğu ve gerekli tıbbi kontrollerin yapıldığı ifade edildi.

Denizcilik Genel Müdürlüğü, olayın ardından bölgede gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını ve geminin karaya oturduğu bölgenin güvenlik altına alındığını açıkladı.

Zonguldak\'ta karaya oturan geminin mürettebatı tahliye edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Zonguldak'ta karaya oturan geminin mürettebatı tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement