Zonguldak'ta batan gemide hayatını kaybedenlerin memleketleri belli oldu - Son Dakika
Dünya

Zonguldak'ta batan gemide hayatını kaybedenlerin memleketleri belli oldu

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinde hayatını kaybeden Metin Usta Giresun'da, kayıp mürettebatlardan biri ise Giresun'un Eynesil ilçesinden Ömer Hebip olduğu öğrenildi. Arama çalışmaları ise devam ediyor.

21.11.2023 17:23

Zonguldak açıklarında batan gemiden Giresun'a ikinci acı haber

GİRESUN - Zonguldak açıklarında önceki gün batan kuru yük gemisinde hayatını kaybeden Metin Usta memleketi Giresun'da son yolculuğuna uğurlanırken, kayıp gemicilerden birinin de Giresunlu olduğu öğrenildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde önceki gün batan gemide Metin Usta'nın cesedine ulaşarak memleketi Giresun'un Görele ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları ise devam ediyor. Kayıp mürettebatlardı birinin de Giresun'un Eynesil ilçesi Kekiktepe köyü nüfusuna kayıtlı Ömer Hebip olduğu öğrenildi. Uzun yıllardır gemilerde çalışan Hebip'in, batan kuru yük gemisinde makine dairesinde yağcı olarak çalıştığı ifade edildi. Ailesi İstanbul'da ikamet eden gemicinin Kekiktepe köyündeki tanıdıkları, Hebip'in hayatını gemilerde çalışarak kazandığını ve bekar olduğunu söyledi.

Zonguldak\'ta batan gemide hayatını kaybedenlerin memleketleri belli oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Zonguldak'ta batan gemide hayatını kaybedenlerin memleketleri belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement