Ünlü Ajan Striptizciyle Buluştu - Son Dakika
Dünya

Ünlü Ajan Striptizciyle Buluştu

Edward Snowden, sığınma talebiyle bulunduğu Rusya'da, uzun süredir birlikte olduğu direk dansçısı sevgilisi Lindsay Mills'e kavuştu.

13.10.2014 18:11  Güncelleme: 18:16

Amerikan Güvenlik Ajansı'nın gizli bilgilerini sızdıran Edward Snowden, sığınma talebiyle bulunduğu Rusya'da, uzun süredir birlikte olduğu direk dansçısı sevgilisi Lindsay Mills'e kavuştu.

Edward Snowden daha önce Hawaii'de birlikte yaşadığı sevgilisi Lindsay Mills ile Moskova'da biraraya geldi. Snowden 2013yılında ABD'nin güvenlik politikasına ait çok binlerce sayfa bilgiyi sızdırınca dünya gündemine gelmişti. Ardından Rusya'ya kaçan Snowden politik sığınma talep ettiği Putin rejiminden 3 yıllık oturma izni aldı.

MİLLS DE ORTAYA ÇIKTI

31 yaşındaki Lindsay Mills'in ise bu yıl Temmuz ayında Moskova'ya geldiği anlaşıldı. ABD tarafından Casusluk Yasası çerçevesinde iadesi talep edilen Snowden ve Mills, cuma günü prömiyeri yapılan 'Citizenfour' belgeselde Moskova'da birlikte görüntülendi. ABD'li yapımcı Laura Paitras'ın belgeseli sayesinde, Snowden'ın ardından sessizce kaybolan Mills'in nerede olduğu da ortaya çıkmış oldu.


Ünlü Ajan Striptizciyle Buluştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Ünlü Ajan Striptizciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement