Bakan Akar'dan ABD'ye F-16 resti: Almak için gayret gösteriyoruz ama olmazsa kafamızda başka şeyler var - Son Dakika
Dünya

Bakan Akar'dan ABD'ye F-16 resti: Almak için gayret gösteriyoruz ama olmazsa kafamızda başka şeyler var

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, ABD'den F-16 almak için gayret gösterdiklerini belirterek "Olmazsa tabi ki kafamızda başka şeyler var." dedi.

22.11.2022 20:24  Güncelleme: 21:01

Milli Savunma Bakanı Akar, TBMM'de bakanlığının bütçe görüşmelerinde milletvekillerinin sorduğu ABD'den F-16 alımı ve S-400 kullanımına ilişkin soruları yanıtladı.

"OLMAZA KAFAMIZDA BAŞKA ŞEYLER VAR"

Bakan Akar, F-16 alımı ile ilgili "ABD Savunma Bakanlığı tedarikin desteklendiğini söylüyor. F-16'ları almak için gayret gösteriyoruz ama olmazsa tabi ki kafamızda başka şeyler var" dedi.

"S-400 KULLANIMA HAZIR"

Bakan Akar,S-400 hava savunma sistemine ilişkin soruyu ise "S-400 yerinde kullanıma hazır. Herhangi bir tehdit olduğu zaman ülkemizin hava savunmasını nerede kuracağımıza karar verip, gidip kuracağız" diye yanıtladı.

SADAT KONUSU

SADAT ile ilgili iddialara da cevap veren Akar, "SADAT ile ilgili hiçbir ilişkimiz olmadığını kesinlikle söylüyorum bizim dışımızda bir hadise." ifadelerini kullandı.

TSK KİMYASAL SİLAH KULLANDI MI? TARTIŞMASI

Öte yandan bütçe görüşmelerinde HDP'li milletvekillerinin, TSK'nın kimyasal silah kullandığına ilişkin iddiaları gündeme getirmesi AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin sert tepki göstermesine neden oldu.

Bakan Akar\'dan ABD\'ye F-16 resti: Almak için gayret gösteriyoruz ama olmazsa kafamızda başka şeyler var

Son Dakika Dünya Bakan Akar'dan ABD'ye F-16 resti: Almak için gayret gösteriyoruz ama olmazsa kafamızda başka şeyler var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement