Çeçen lider Kadirov'a savaşa gönderdiği oğullarından gündem yaratan hediye! - Son Dakika
Dünya

Çeçen lider Kadirov'a savaşa gönderdiği oğullarından gündem yaratan hediye!

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov'a Rusya'ya destek amacıyla Ukrayna'da savaşmaya gönderdiği 18 yaşından küçük 3 oğlunun verdiği hediye olay oldu. Kadirov'un çocukları etkisiz hale getirilen 3 Ukraynalı askeri babalarına hediye olarak verdi. Hediye nedeniyle bir hayli mutlu olduğu kameralara yansıyan Kadirov, çocuklarını tebrik etti.

24.10.2022 08:36  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna savaşında Rusya lideri Putin'e verdiği destek ve cephe gerisinde verdiği pozlarla gündeme gelen Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov 14, 15 ve 16 yaşlarındaki üç çocuğunun Ukrayna'ya giderek Rus birliklerine katılacağını söylemişti.

ESİR ASKERLERİ HEDİYE OLARAK GETİRDİLER

Kadirov'un oğulları etkisiz hale getirdikleri Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nden yakalanan üç askeri babalarına hediye etti.

"YAKINDA NORMAL İNSAN GİBİ YAŞAMAYI ÖĞRENECEKLER"

Görüntülerde çok mutlu olduğu görünen Kadirov, çocuklarını tebrik ederek Ukraynalı askerler için "Esirlere geleneksel Çeçen yemeği gılniş yedirdik. Yakında normal insan gibi yaşamayı öğrenecekler" ifadelerini kullandı.

Çeçen lider Kadirov\'a savaşa gönderdiği oğullarından gündem yaratan hediye!

Son Dakika Dünya Çeçen lider Kadirov'a savaşa gönderdiği oğullarından gündem yaratan hediye! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mümtazer Osmanoğlu: Kadirov Rusyaya bağlı bir diktatördür! Zavallı çeçen halkının başına zorba ile getirilen bir zalimdir. Putin'e yalaka yapıyor.. Gerçek çeçen mücadelesini savunan halka zulüm ediyor. Çeçenistan savaşında isimleri tarihe geçmiş, gerçek çeçen şehitlerine hakaret ediyor. Ruslarla savaşan ve ülkesini rus işgalinden kurtaran Şehit Cahar dudayev, Şamil Basayev, Aslan Masadov gibi islam mücahitlerini terörist ilan ediyor ve hakaretler savuruyor. 42 3 Yanıtla
  • erol dönmez: Esir hediye etmek ne yahu. 23 0 Yanıtla

Advertisement