Rehin Alınan Hemşireyi Kurtarmak Yerine Videoya Kaydettiler - Son Dakika
Dünya

Rehin Alınan Hemşireyi Kurtarmak Yerine Videoya Kaydettiler

Rehin Alınan Hemşireyi Kurtarmak Yerine Videoya Kaydettiler

Çin'in Nanjing şehrindeki bir hastanede hastalardan biri, hemşireyi bıçakla rehin aldı. Olaya tanıklık edenler, hemşireyi kurtarmak yerine telefonlarla dehşet anlarını görüntüledi.

20.02.2016 14:38  Güncelleme: 14:47

Çin'in Nanjing şehrinde bir hastanede yatan hastalardan biri, orada çalışan hemşireyi bıçakla rehin aldı.Olay anında orada bulunan vatandaşlar, hemşireyi kurtarmak yerine telefonlarına sarılıp rehin anını telefonlarına kaydettiler.

HEMŞİRELER DE VATANDAŞLARI GÖRÜNTÜLEDİ

Hastanede çalışan diğer hemşireler de vatandaşların bu duyarsızlığını kendi telefonlarıyla görüntülediler.


AİLESİYLE TARTIŞTIĞI SIRADA...

Olayın hastaya serum takıldığı sırada, ailesiyle yaşadığı bir tartışmadan sonra gerçekleştiği belirtildi.


PİŞMANLIK DUYDU

Hemşireyi rehin alan adam, etrafındakilere yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyleyerek polisi aramalarını istedi.

ZORLUK ÇIKARMADI

Olay yerine gelen polisler, hastadan bıçağı ve hemşireyi bırakmasını istedi. Polislerin bu isteğini direnmeden gerçekleştiren hasta, polise teslim oldu. Hemşire, hastanın kendisini bırakmasıyla birlikte yaşadığı şokla yere serildi.


POLİSLERİN GELMESİNİ İSTEDİ

Olay anına tanıklık eden başka bir hasta, rehin alan adamın bıçağı hemşirenin boğazına dayadıktan sonra defalarca polisin aranmasını ve polisin en kısa sürede oraya gelmesini istediğini söyledi.

Son Dakika Dünya Rehin Alınan Hemşireyi Kurtarmak Yerine Videoya Kaydettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kafa: adanalıya benziyor.. 13 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BAŞKANLIK SEVDASI UĞRUNA TEK ADAMLIK UĞRUNA DEVLET KURMA UĞRUNA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL PROJESİ ADINA RANTİYECİ SİYONİSTLERE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ ADINA YEMİN İÇİP BİAT ETMEK SURETİYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKMEK SURETİYLE BOĞDUKTAN SONRA HİLAFET ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VEREREK HALİFELİK SİSTEMİ İLE KENDİ ŞERİAT DÜZENLERİNİ KENDİ ADLARINA KAFALARINA GÖRE YÖNETMEK SURETİYLE CUMHURİYET VE DEMOKRASİ SİSTEMİNİ BERTARAF EDECEKLERDİR... 4 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİSİNİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI NETİCESİNDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ BUGÜN ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİNDEN BETER BİR HALE DÜŞMÜŞTÜR HER YÖNDEN BETER BİR HALDEDİR EĞİTİM SAĞLIK GÜVENLİK ZAMLAR HAYVANCILIK TARIM SANAYİ ESNAF KÜÇÜK ESNAF ÇALIŞAN İŞÇİ MEMUR EMEKLİ HEDER OLMUŞTUR BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ RANTİYECİ SİYONİSTLER İLE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK ORTADOĞUDA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA MEMLEKETİN DÖRT BİR YANINI KAN GÖLÜNE ÇEVİRMEYİ BAŞARMIŞLARDIR HARİCİ VE DAHİLİ BEDBAHTLAR... 2 6 Yanıtla
  • Servet : Sizde o görüntüleri haber yapıyorsunuz demekki 0 0 Yanıtla

Advertisement