Öldürülen Gencin Ailesi Oğullarını Mumyalattı - Son Dakika
Dünya

Öldürülen Gencin Ailesi Oğullarını Mumyalattı

Porto Riko'da 15 kurşunla hayata veda eden gencin ailesi, oğullarının cansız bedenini mumyalatarak bir sandalyeye oturttu.

12.03.2016 11:10  Güncelleme: 12:53

Silahla vurularak öldürülen oğullarını tabuta koymayan aile, genç adamı mumyalatarak bir sandalyeye oturttu. Eline sigara verilen ve gözleri açık halde duran genç adama aile üyeleri, akrabaları ve arkadaşları son kez saygılarını sundular.

MUTLU VE HAYAT DOLUYDU

Porto Riko'nun başkenti San Juan'ın Carolina ilçesinde 3 Mart'ta 15 kurşunla hayata veda eden Fernando de Jesus Diaz Beato'nun cansız bedeni ailesinin isteği üzerine tahnit edildi. Aile üyeleri toprağa verilmeden evvel tören düzenleyerek Diaz Beato'ya son kez saygılarını sunmak istedi. Ailesi, mutlu ve hayat dolu bir kişilik olarak tarif ettikleri Diaz Beato'nun cesedini bacak bacak üstüne attığı şekilde sandalyeye oturttu. 26 yaşında hayata veda eden Diaz Beato, gözleri açık, parmaklarının arasına sigara tutturulmuş, kafasında beyzbol şapkası, üzerinde eşofman takımıyla kendisine saygılarını sunanları karşıladı.


"ONU BÖYLE HATIRLAMAK İSTEDİK"

Beato'nun kız kardeşi, "Herkes onu bu haliyle sanki canlıymış gibi görünce çok şaşırdı" dedi. Bir diğer kız kardeş Ihizz Diaz Beato; "Onu bu şekilde tahnit ettirmeye karar verdik. Çünkü o çok mutlu biriydi, hareketli bir kişiliğe sahipti. Onu böyle hatırlamak istedik" cümleleriyle duygularını ifade etti.


DÜNYADA BİR İLK

Porto Riko'da yükselen bir trend olan ölü tahnit işlemini uygulayan firmalardan Marin Cenaze Evi, genç adamın cansız bedenini ailesinin isteği üzerine bu halde getirdi. Marin Cenaze Evi'nin sahibi Damaris Marin adlı kadın, aileyle yakın bir şekilde çalışarak arzu edilen pozun ortaya çıktığını ifade etti. Marin; "Bu sefer farklıydı çünkü bacak bacak üstüne atar şekilde vücuduna şekil verdik. Diaz Beato dünyada ilk kez gözleri açık şekilde tahnit edilen insan oldu" sözlerini dile getirdi.


Polis Fernando de Jesus Diaz Beato'nun cinayetiyle ilgili henüz kimseyi tutuklamadı. Cinayet soruşturması hala devam ediyor.

İşte ailesi tarafından mumyalatılan genç;


Öldürülen Gencin Ailesi Oğullarını Mumyalattı

Son Dakika Dünya Öldürülen Gencin Ailesi Oğullarını Mumyalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • KILCIK: chp,liler görmesin ona tapinmak isterler. 27 28 Yanıtla
    gıybetçi topluluğu: sen önce taptığın putla sorunlarını gider, kendi günahını başkasına yüklemeklemi sıyrılıcan ey gafil 21 4
  • hani: KORKUNÇ TÜYLERİM DİKEN DİKEN. 15 0 Yanıtla
    kayxum: Korkma...biz varız yaninda... 7 4
  • doğrucu davut: darısı tayyipi sevmeyenler olsun inşaallah 5 9 Yanıtla
    SEDAT ÇINAR...: tayyip veya o birleri ne fark ediyor. 2 0
  • kayyum: Maykıl çüksün de mumya olmak istiyordu..pahalimolduğu icin olamadi..bu yakinda dökülür..çok ucuz bir mumya ya benziyor..önce burun düşer, sonra şeyi 2 11 Yanıtla
  • kurtz: olmaz, sapıtırsınız gidin gömün.Ve onlar beni duydular gittiler,gömdüler! 9 0 Yanıtla
  • gun gelecek: antlyanin batisina hava alani yapacaginiza Dalaman dan Hatay a kadar hatta Istanvul Fethiye Hakkari Artvin tekrar Istanbul olcak sekilde hizli tren yapin. 4 1 Yanıtla
    eagle: sen önce türkçe konuşmayı öğren nereye ne yapılacak devlet senden iyi bilir istanvul nere ilçemi :) :) 6 21
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement