Kızıltepe'de 24 Parmaklı Bebek Görenleri Şaşırttı - Son Dakika
Dünya

Kızıltepe'de 24 Parmaklı Bebek Görenleri Şaşırttı

Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde zatürre tedavisi gören, el ve ayaklarında 6'şar parmak bulunan 4 aylık bebek ilgi çekti.

11.09.2015 14:35  Güncelleme: 15:11

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve zatürre tedavisi için hastaneye kaldırılan 4 aylık bebek, 24 parmağıyla görenleri şaşırttı. Akraba evliliği yapan Ramazan (25) ve Gülistan Alıcıoğlu'nun (20) el ile ayaklarında 6'şar parmak bulunan bebekleri Miray Alıcıoğlu rahatsızlandı. Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde zatürre teşhisi konulan bebeğin el ve ayaklarında 6'şar parmağının bulunduğu görüldü.

100 BİN DOĞUMUN 8'İNDE GÖRÜLÜYOR

Dr. Hatip Kılıç, 100 bin canlı doğumun 8'inde 24 parmaklı bebeğe rastlanıldığını söyledi. Bazı hastalıkların bu tür doğumlara neden olduğunu vurgulayan Kılıç, "Özellikle çiftlerdeki kalp ve böbrek rahatsızlığı bu tür doğumların sıklığını artırıyor. Hareket kısıtlılığı olmaması durumunda cerrahi müdahaleye gerek olmaz." dedi. Kılıç, bebeğin zatürre dışında herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığını, tedavisinin sürdüğünü dile getirdi.

Kızıltepe\'de 24 Parmaklı Bebek Görenleri Şaşırttı

Son Dakika Dünya Kızıltepe'de 24 Parmaklı Bebek Görenleri Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • nankörleeer: yaradana kurban olurum yarabbim sen nelere kadirsin 60 0 Yanıtla
  • kimse yok mu: cizre de 30 sivil öldü bunu duyan var mi peki ha 16 33 Yanıtla
    Diyarbakirli: Pekaka ya sor o bilir ölümü.kendi kaşındı.köşeye sıkıştılar.kamu düzenini bozarsan özerklik ilan edersen hendek kazarsan olacağı bu 16 9 olan masuma oluyor: Pardon nasıl öldüler acaba .polis eylence yapıyordu demi keyif olsun hadi bide. Silah sikalim dediler.olmadı diyip birde hendek kazdilar üstünden atlamak için oda olmadı hadi molotof atalım dediler . 14 5 TC: Sıkıntı yok ölebilirler.rahat dursaymis 10 7
  • Bais-i Şekva: Altı Parmağında altı marifet olsunda, memlekete hayırlı evlat ol, bebek ! 26 3 Yanıtla
  • yov: eeee kurt kardeşler artık evlenmesin aynı amca kızı ile evleniyorlar 7 21 Yanıtla
  • semacık: kıyamet alameti bunlarr heppp hey gıdı heyyyy 12 8 Yanıtla
    asd: hahha :D komik şey seni 3 3
  • Reyhanlı : Akraba Evliliği Yaptım 3 tane tosun gibi oğullarım var Allah herkese nasip Etsın arkadaşım Arapla evlendı çocuğu sakat Allah yardımcıları olsun Allah dilediğine istediğini verir vesselam 14 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement