İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ondan fazla Filistinli hayatını kaybetti - Son Dakika
Dünya

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ondan fazla Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ediyor. Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde bulunan Tel es-Sultan'a düzenlenen saldırıda, Fahcen ve el-Muğir ailelerinin evleri bombalandı. Saldırıda ondan fazla Filistinli, aralarında çocukların da olduğu belirtildi, hayatını kaybetti. Yaralılar, kentteki Kuveyt Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

08.02.2024 11:18  Güncelleme: 01:11

İsrail'in Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine kara, hava ve denizden yürüttüğü saldırılar tam 125 gündür devam ediyor. Hamas'ın ateşkes çağrısı ise İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından reddedildi. Netenyahu, Refah bölgesine saldırı hazırlığı için orduya emir verdiklerini söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardında ise bir insanlık dramı yatıyor.

İsrail'in Gazze saldırıları aralıksız devam ediyor

REFAH KENTİ ARTIK GÜVENLİ BÖLGE DEĞİL

İsrail bombardımanından kaçan Filistinlilerin sığındığı noktalardan biri olan Refah kenti de artık güvenli değil. Tel es-Sultan'a düzenlenen saldırıda Fahcen ve el-Muğir ailelerinin evleri bombaların hedefi oldu. Saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu ondan fazla Filistinli hayatını kaybederken yaralananlar kentteki Kuveyt Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İsrail'in Gazze saldırıları aralıksız devam ediyor

HEMŞİRE, YARALILAR ARASINDA OĞLUNU GÖRDÜ

Hastaneye getirilen yaralı çocuklar arasında kendi oğlunu gören hastane hemşiresi ise neye uğradığını şaşırdı. Çaresiz baba yaralı oğlundan eşi ve diğer çocuğunun durumunu öğrenmeye çalıştı.

Taraflar arasındaki çatışmaların ne zaman biteceği merak edilirken masum siviller hayatlarını kaybetmeye devam ediyor.

İsrail\'in Gazze\'ye düzenlediği saldırılarda ondan fazla Filistinli hayatını kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ondan fazla Filistinli hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement