Hindistan'da tekne kazası: 14 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Dünya

Hindistan'da tekne kazası: 14 Kişi Hayatını Kaybetti

Güneybatı Hindistan'ın Gujarat eyaletindeki Vadodara kentinde bir gölette meydana gelen tekne kazasında 14 kişi hayatını kaybetti. Eyalet Başbakanı Bhupendra Patel, kurtulanlara acil yardım ve tedavi sağlanması talimatını verdi. Hindistan Başbakanı Narendra Modi ise kurbanların aileleriyle birlikte olduklarını ve yaralılara acil şifa dilediklerini belirtti.

19.01.2024 12:09  Güncelleme: 13:30

Hindistan'ın batısında bulunan Gujarat eyaletinde dün öğrenci ve öğretmenleri taşıyan küçük bir teknenin alabora olması sonucu yaşanan kazada 14 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan polisi, Vadodara kentinde bir teknenin alabora olmasıyla aralarında öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu yolcuların yaşamını yitirdiğini duyurdu. Feci kazayla ilgili Hindistan Başbakanı Narendra Modi, bir mesaj paylaşarak yetkililerin, kazadan etkilenenlere her türlü yardımı sağladığını belirtti.

14 YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

4 öğretmen ve 24 öğrencinin yolculuk yaptığı teknede 14 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili Eyalet Başbakanı Bhupendra Patel de yaralı kurtulanlara gerekli yardım ve tedavilerin yapılması talimatını verdiğini bildirdi.

Soruşturma başlatılan kazayla ilgili Hindistan Başbakanı Narendra Modi, sosyal medya platformu X'ten bir paylaşımda bulunarak kurbanların ailelerinin acılarını paylaştığını ve yaralılara acil şifa dilediklerini belirtti. Modi ayrıca yetkililerin, kazadan etkilenenlere mümkün olan her türlü yardımı sağladığını bildirdi.

Hindistan'da öğretmen ve öğrencileri taşıyan tekne alabora oldu: 14 Kişi Hayatını Kaybetti
Hindistan\'da tekne kazası: 14 Kişi Hayatını Kaybetti

Son Dakika Dünya Hindistan'da tekne kazası: 14 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement