Hindistan'da çöken tünelde mahsur kalan 40 işçiyi kurtarma çalışmaları kesintiye uğradı - Son Dakika
Dünya

Hindistan'da çöken tünelde mahsur kalan 40 işçiyi kurtarma çalışmaları kesintiye uğradı

Hindistan'ın Uttarakhand eyaletinde, yol çalışması sırasında inşaatı süren tünelin bir kısmının çökmesi sonucu mahsur kalan 40 işçi için kurtarma çalışmaları 7'nci gününde sondaj makinelerinin hasar görmesi sonucu kesintiye uğradı.

18.11.2023 10:50  Güncelleme: 10:53

Hindistan'ın Uttarakhand eyaletinde, yol çalışması sırasında inşaatı süren tünelin bir kısmının çökmesi sonucu mahsur kalan 40 işçi için kurtarma çalışmaları 7. gününde sondaj makinelerinin hasar görmesi sonucu kesintiye uğradı.

BORULARLA OKSİJEN VE YİYECEK TEDARİK EDİLİYOR

Hindistan'da 12 Kasım'da yol çalışması sırasında inşaatı devam eden tünelin bir kısmı çöktü. Yetkililer, enkazda en az 40 işçinin mahsur kaldığını, boru aracılığıyla işçilere oksijen ve yiyecek tedarik edildiğini ifade etti.

Hindistan'ta çöken tünelde 40 işçi 7 gündür mahsur! Çalışmalar kesintiye uğradı, içeriden gelen haberler iyi değil

YENİ MAKİNELERİN GELMESİ BEKLENİYOR

Çalışmaların 7. gününde tünelin içinden gelen çatlama sesi üzerine sondaj makinesinin hasar gördüğünü tespit eden yetkililer, kurtarma çalışmasını durdurdu. Yetkililer, çalışmaların kaldığı yerden devam edebilmesi için yeni makinelerinin bölgeye gelmesini beklediklerini aktardı.

İŞÇİLERİN BAZILARINDA SAĞLIK SORUNLARI BAŞLADI

Enkaz kaldırma çalışmalarının şimdiye kadar 24 metre ilerlediğini ifade eden Afet yönetimi yetkilisi Devendra Patwal, "İşçilerin yaklaşık 60 metre derinlikte olduğunu tahmin ediyoruz" dedi. Enkaz altındaki işçilerden bazılarında sağlık sorunları başladığı bildirilmişti.

Hindistan\'da çöken tünelde mahsur kalan 40 işçiyi kurtarma çalışmaları kesintiye uğradı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Hindistan'da çöken tünelde mahsur kalan 40 işçiyi kurtarma çalışmaları kesintiye uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement