Etna Yanardağı Patlarken Yıldırımlar Etrafında Adeta Dans Etti - Son Dakika
Dünya

Etna Yanardağı Patlarken Yıldırımlar Etrafında Adeta Dans Etti

İtalya'da Etna Yanardağı, bu sabah patlayarak çevresine lav ve kül püskürttü. Yanardağ, patlarken yıldırımlar etrafında adeta dans ediyordu.

03.12.2015 14:02  Güncelleme: 14:10

Etna Yanardağı İtalya'da, Sicilya'nın doğu kıyısında, Messina ve Catania'ya yakın aktif bir yanardağ. Bu sabah patlayan Avrupa'nın en uzun aktif yanardağı şaşırtıcı ve dehşetengiz karelerle fotoğraflandı.

YANARDAĞ, PATLARKEN YILDIRIMLAR ETRAFINDA ADETA DANS ETTİ

Etna Yanardağı, Sicilya'nın gökyüzünü kaplayan bir dağ. Kül ve lav püskürterek inanılmaz görüntüler ortaya koydu. Yanardağ, patlarken yıldırımlar dağın etrafında adeta dans ediyordu.

İNSANLAR YANARDAĞIN PATLAYACAĞINI ÖNCEDEN TAHMİN ETTİ

Bundan önce Etna Yanardağı, iki yıl boyunca lav ve kül püskürtmese de insanlar yanardağın patlayacağını Voragine kraterinde meydana gelen etkinliklerden tahmin edebildi.

Bundan önceki en büyük patlama, 2013'de gerçekleşmişti. Kül ve lav bölgedeki zirai etkinlikleri ve ulaşımı tehdit etmişti.


Kaynak: Metro.co.uk, Jen Mills.

Etna Yanardağı Patlarken Yıldırımlar Etrafında Adeta Dans Etti

Son Dakika Dünya Etna Yanardağı Patlarken Yıldırımlar Etrafında Adeta Dans Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ....: Erdi dokunuyormu haberler yoksa zorunami gidio zuhahahaha 3 1 Yanıtla
  • bilmemko: Bilal italya yi ate se vermis romayi da yakip yikmis. 2 0 Yanıtla
    kapakçı: seni bilal iyi çarpmış herhalde zararın nekadar 1 1
  • infiniti: montaj gibi 1 0 Yanıtla
  • Vatandaş.: Yer kürenin altını merak edenlere güzel örnek ayrıca neyin üzerinde hayatımızı yaşamak da olduğumuza da bir örnek. 1 0 Yanıtla
  • BENCEbizARAPLARINveNATO,NUN OYUNUNA GELDİK: Almanya başta olmak üzere,diğer başka ülkelerde yaşayan Türk gençlerimizin provokasyona gelip,suriye/rusya/türkiye ilişkeleri için olay yapmamalarını,gayet sakin olmalarını,hatta siyasetten anlamayan,ve tarihi hiç bilmeyen kişilerin böyle konulara hiç girmemelerini tavsiye ederim.yoksa bize de terörist damgası vurup ,ve şu an rusya,nın türk vatandaşlarına yaptığını yapabilirler.inşallah 3.dünya savaşı başlamaz. 1 0 Yanıtla
    01: Ulan hiç erinmeden nasıl yaziyon 2 0
  • xyz: ALTI CEHENNEM ÜSTÜ CEHENNEM OLAN HAYATIMIZ! 0 0 Yanıtla

Advertisement