Donald Trump: Müslümanlar Konusunda Tetikte ve Çok Dikkatli Olmalıyız - Son Dakika
Dünya

Donald Trump: Müslümanlar Konusunda Tetikte ve Çok Dikkatli Olmalıyız

Cumhuriyetçilerin başkan aday adaylarından Trump, "İslam bizden nefret ediyor. Müslümanlar konusunda tetikte ve çok dikkatli olmalıyız. ABD'den nefret edenleri bu ülkeye alamayız" dedi.

10.03.2016 20:39  Güncelleme: 20:43

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan aday adaylarından Donald Trump, CNN kanalında Anderson Cooper'ın sunduğu programa katıldı. Trump, "İslam bizden nefret ediyor. Müslümanlar konusunda tetikte ve çok dikkatli olmalıyız. ABD'den nefret eden insanları bu ülkeye alamayız" ifadelerini kullandı.

"İSLAM BİZDEN NEFRET EDİYOR"

CNN kanalında Anderson Cooper'ın sunduğu programa katılan Trump, "İslam Batı'ya savaş mı açtı?" sorusuna "Bu cevabı senin tahmin edebilmen gerekir" yanıtını verdi. Trump, "İslam bizden nefret ediyor.

"ABD'DEN NEFRET EDENLERİ BU ÜLKEYE ALAMAYIZ"

Müslümanlar konusunda tetikte ve çok dikkatli olmalıyız. ABD'den nefret eden insanları bu ülkeye alamayız" diye konuştu.

"TERÖRE KARŞI SAVAŞ MÜSLÜMANLARA KARŞI DEĞİL"

Teröre karşı savaşın Müslümanlara karşı değil "aşırılık yanlılarına" karşı olduğunu belirten Trump, "Fakat tanımı yapmak ve ayrıştırmak çok zor. Çünkü kimin kim olduğunu bilemiyorsun" dedi.

Trump, geçen yıl Aralık ayında da ABD yönetimine, Müslümanların tamamının ülkeye girişini yasaklama çağrısında bulunmuştu. Başkanlık yarışında devam eden ön seçimlerde kazanmaya devam eden milyarder iş adamı, son olarak Mississippi ve Michigan'daki ön seçimlerde rakiplerine üstünlük sağladı ve kazandığı eyalet sayısını 13'e çıkardı.

Kaynak: tr.sputniknews.com

Donald Trump: Müslümanlar Konusunda Tetikte ve Çok Dikkatli Olmalıyız

Son Dakika Dünya Donald Trump: Müslümanlar Konusunda Tetikte ve Çok Dikkatli Olmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • Konyali: Bence Hakiki Müslümanlar DAES tir Müslümanlik esittir vahset katliam 2 26 Yanıtla
    A: Gafil seni kurani oku da öğren müslüman ibadet olan kurbana bile nasil davranması gerekli öğren daes te senin kafadan 0 0
  • ali: bu adamda aynen mhp akp liler gibi faşist(sağcı) 23 2 Yanıtla
  • türk oğlu türk: Allah bize yeter. 14 7 Yanıtla
    Bilgin: Allah sizi sevmez çünkü siz teröristsiniz 4 10 A: Bilgin Allahin sevip sevmedigine sen karar veremezsin evet Allah bize yeter ve biz terörist değiliz eğer iraklilar Pakistan ilae Afganlar teroristse kuvai milliyede terör grubu demiş oluruz 0 0
  • Serhan: Çok haklı, çünkü dünyada müslümanlardan başka kimse bir birini öldürmüyor. Siz hiç bir Avrupalının kendine bomba bağlayıp halkın en çok olduğu yerde kendini patlattığına şahit oldunuz mu? 18 2 Yanıtla
  • Taha: İslam barış ve hoşgörü dinidir 12 8 Yanıtla
    objektif: güldürme adamı islam ülkeleri hepsinde savaş var 7 2 baha: Ben bu zamana kadar hic gormedim o dediklerini.kinci ve dinci nesille vahset, göç, icsavas, diktatorluk, aclik, cehalet ten baska.herkes kaciyor.malesef gercegi bu. 7 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement