Dominique Strauss Kahn, Fransa'ya Döndü - Son Dakika
Dünya

Dominique Strauss Kahn, Fransa'ya Döndü

Dominique Strauss Kahn, Fransa\'ya Döndü

2 aylık yurt dışı yasağı sona eren IMF Başkanı eski Başkanı Dominique Strauss- Kahn Fransa'ya döndü.

05.09.2011 10:50

Abd'nin New York kentinde kaldığı otelde kat görevlisi Nafisatou Dialo'ya tecavüzde bulunduğu iddiasıyla cezaevinde, ardından lüks ev ev hapsine tutulan, 2 aylık yurt dışı yasağı sona eren IMF Başkanı eski Başkanı Dominique Strauss- Kahn Fransa'ya döndü.

Dominique Strauss- Kahn 14 Mayıs'ta New York'ta cinsel saldırı suçlamasından tutuklanmasından yaklaşık 4 ay kadar sonra ülkesine döndü. Olaydan önce gelecek yıl Fransa başkanlık seçimlerinin 1 numaralı adayı olan Strauss-Kahn, Paris'teki Charles de Gaulle Havaalanı'nda uçağından indikten sonra bekleyen gazetecilere gülümseyerek el salladı.

New York'tan eşi ünlü televizyoncu Anna Sinclair ile birlikte dönen Strauss-Kahn, Paris'teki Charles de Gaulle Havaalanı'nda kendisini bekleyenlere bir şey söylemedi. Strauss- Kahn'ın dönüşü destekçileri arasında sevinçle karşılanırken birçok kesim politikaya dönmesinin kuşkulu olduğunu belirtiyor. Strauss-Kahn, Fransa'da da, 2003 yılında yazar Tristane Banon'a tecavüz girişiminde bulunmak suçundan yargılanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Dominique Strauss Kahn, Fransa'ya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement