Dışişleri Bakanı Davutoğlu Lübnan'da - Son Dakika
Dünya

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Lübnan'da

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Lübnan\'da

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Beyrut'ta Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ile görüştü.

14.01.2012 12:34

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Beyrut'ta Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ile görüştü.

Bu sabah Lübnan'a uçakla geçen Davutoğlu, burada karşılandıktan sonra Baabda Sarayı'nda Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgedeki gelişmeler konuşuldu.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun Meclis Başkanı Nebih Berri ve Başbakan Necip Mikati gibi Lübnanlı yetkililerin yanı sıra dün Beyrut'a gelen BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile de görüşmesi bekleniyor. Muhalif 14 Mart Hareketi kaynakları al-Liwaa gazetesine yaptıkları açıklamada iki liderin bir araya gelmesi durumunda Suriye'ye yaşadığı krizi Lübnan'a yansıtmaması için kuvvetli bir mesaj vereceklerini iddia etti.

Davutoğlu, yarın Arap Dünyası'nda demokrasi konulu "Reform ve Demokrasiye Geçiş" adını taşıyan BM konferansının 15 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek ilk oturumuna hitap edecek. - BEYRUT

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Dışişleri Bakanı Davutoğlu Lübnan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement