Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru, Kosova'yı Ziyaret Edecek - Son Dakika
Dünya

Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru, Kosova'yı Ziyaret Edecek

Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru, Kosova\'yı Ziyaret Edecek

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Naci Koru, yarın başlayacak 2 günlük Kosova ziyareti çerçevesinde Kosova yetkilileriyle temaslarda bulunacak.

30.04.2014 22:04  Güncelleme: 22:00

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Naci Koru, yarın başlayacak 2 günlük Kosova ziyareti çerçevesinde Kosova yetkilileriyle temaslarda bulunacak.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Kosova ziyaretinin ilk gününde Prizren'de Esnaf Zanaatçılar ve İşadamları Derneği'ni ziyaret edecek. Ardından Türkiye Mezunlar Derneği'ni (TÜMED) ziyaret edecek olan Koru, Balkan Türk Müziği Derneği'nde Kosova'nın ünlü Türk sanatçısı Aluş Nuş ve ekibinden bölgeye özgün türküleri dinleyecek.

Koru, ziyaretinin ikinci gününde başkent Priştine'de resmi temaslarda bulunacak. Kosova Dışişleri Bakanı Enver Hoxhaj ile yapacağı ikili görüşme ile temaslarına başlayacak olan Koru, Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile de bir araya gelecek. Görüşmenin ardından Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanlığı arasında bilişim teknolojileri alanında işbirliğine ilişkin mutabakat metni imzalanacak.

Kosova Dışişleri Bakan Yardımcısı Petrit Selimi ile de görüşecek olan Naci Koru, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kosova Cumhuriyeti Hükümeti Arasında İkili İstihdam Anlaşması'nın imza törenine katılacak.

Koru, Kosova'yı son olarak 3 Ağustos 2012 tarihinde ziyaret etmişti. - PRİŞTİNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru, Kosova'yı Ziyaret Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement