Çeçen lider Kadirov, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonuna ateş püskürdü - Son Dakika
Dünya

Çeçen lider Kadirov, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonuna ateş püskürdü

Çeçen lider Kadirov, İsveç\'teki Kur\'an-ı Kerim yakma provokasyonuna ateş püskürdü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağ kolu Çeçen lider Ramzan Kadirov, aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Türkiye'nin İsveç büyükelçiliği önünde Kuran'ı Kerim yakmasına ateş püskürdü. Kadirov, "Bu korkunç eylem Türkiye'ye bir protesto olarak görülüyordu. Fakat bu eylem aslında kutsal değerlere yapılan bir saldırı. Herkes ektiğini biçer. Bir gün gelecek her şey için çok geç olacağını anlayacaksınız. Cehennemde yanın sizi şeytanlar" diye konuştu.

23.01.2023 09:25  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Telegram hesabından açıklamalarda bulunan Çeçen lider Ramzan Kadirov, Türkiye'nin İsveç büyükelçiliği önünde Kuran'ı Kerim yakılmasına sert tepki gösterdi.

"BU EYLEM KUTSAL DEĞERLERE YAPILAN BİR SALDIRIYDI"

Kadirov, " Stockholm, İsveç'te bazı pislikler, Danimarka Satanist Partisi'nin lideri Türkiye büyükelçiliği önünde kutsal Kuran'ı yaktı. Bu korkunç eylem Ankara'ya bir protesto olarak görülüyordu. Fakat bu eylem aslında kutsal değerlere yapılan bir saldırıydı" dedi.

"CEHENNEMDE YANIN SİZİ ŞEYTANLAR"

Stockholm'deki yetkililerin önceden haberinin olmasına rağmen bu eyleme izin verdikleri belirtilirken, "Herkes ektiğini biçer. Bir gün gelecek her şey için çok geç olacağını anlayacaksınız. Cehennemde yanın sizi şeytanlar" diyen Kadirov açıklamalarında sert ifadeler kullandı.

AVRUPA'NIN SESSİZLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİ

NATO'nun Şeytan'ın tohumu olduğunu belirten Kadirov, "Biz de Ukrayna'ya İblis'in güçleriyle savaşıyoruz" dedi. Kadirov, Avrupa yanlılarının Kuran yakma olayına bir tepki göstermemesine de ateş püskürdü.

Son Dakika Dünya Çeçen lider Kadirov, İsveç'teki Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonuna ateş püskürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sami Göksu: Kutsal değerler bütün insanlığadır bire gafiller siz hiçbir müslümanın bugüne kadar kutsal bir kitabı yaktığını görüp duydunuzmu Müslümanların kutsalı değeri 4 büyük kitaplardır Şununuda öğrenmiş olduk dünyanın Müslüman ların başı ülkesi Türkiye cumhuriyeti imiş 108 6 Yanıtla
    ULUBATLI HASAN : İslam'da maddi kaymağı Suudi Arabistan yer ama bu tür olaylara hiç sesi çıkmaz.Milyar dolarları sağa sola saçar fakat , fakir ülkelere yardım ettiğini ben hiç duymadım , siz duydunuzmu ? 15 1
  • ULUBATLI HASAN : İslam Birliği veya diğer arap ülkelerinin neden sesi çıkmaz anlamadım gitti. 92 2 Yanıtla
  • mert çelik: bakalım kim önce öldürecek 40 0 Yanıtla
  • ramazan şahin: yarın bombalar patlamaya başlar bence bu durum hiç iyi olmadı 3 1 Yanıtla

Advertisement