Bu Aşk Buraya Kadar! - Son Dakika
Dünya

Bu Aşk Buraya Kadar!

Bu Aşk Buraya Kadar!

Ünlü Amerikalı çift, Tom Cruise ve Katie Holmes, yaklaşık 6 yıl süren evliliklerini bitiriyor.

29.06.2012 22:56  Güncelleme: 11:45

Hollywood bu haberle çalkalanıyor. Ünlü oyuncu çift Tom Cruise ve Katie Holmes, yaklaşık 6 yıl süren evliliklerini bitirme kararı aldı.

BOŞANMA SEBEBİ; 'AİLE İÇİ, ÖZEL BİR NEDEN'MİŞ

Beş yaşında Suri adında bir kız çocukları bulunan 'TomKat' lakaplı çiftin, boşanmak için mahkemeye başvuru hazırlığı içinde olduğu, Holmes'un avukatı Jonathan Wolfe tarafından açıklandı. Wolfe, ciftin ayrılma kararı aldığını, boşanma sebebinin; aile içi, özel bir sorun olduğunu belirtti.

44 yaşındaki Tom Cruise, Oprah Winfrey'in televizyon programında koltuğun üzerinde zıplayarak aşkını ilan ettikten sonra 27 yaşındaki Katie Holmes'a Eyfel Kulesi'nde evlenme teklif etmiş ve çift, İtalya 'da bir kalede 2006 yılında evlenmişti.

Çiftin düğün giysileri Armani tarafından tasarlanırken ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli, sadece 'Ave Maria' şarkısını söylemek için 2.5 milyon dolar almıştı.

Sadece çılgın aşkları ve şaşaalı düğünleriyle değil aynı zamanda Scientology tarikatı mensubu olmalarıyla da gündeme gelen çiftin nikahını da bir Scientology rahibi kıymıştı.

CRUİSE'UN ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİYDİ

Amerikalı oyuncu Tom Cruise ile Katie Holmes, 2006 yılında, İtalya'da görkemli bir törenle evlenmişti. 49 yaşındaki Tom Cruise, daha önce de Mimi Rogers ve Nicole Kidman ile birer evlilik yaşamıştı. Cruise'un, Nicole Kidman'dan iki çocuğu daha bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bu Aşk Buraya Kadar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement