Bobby Charlton, Bursaspor'un Tesislerinde - Son Dakika
Dünya

Bobby Charlton, Bursaspor'un Tesislerinde

Bobby Charlton, Bursaspor\'un Tesislerinde

İngilizler'in ünlü Oyuncusu Bobby Charlton, Bursaspor'un Vakıfköy'de bulunan Orhan Özselek Tesisleri'ni gezdi, alt yapı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.

02.11.2010 23:10

VAKIFKÖY'DE ALT YAPI ZİRVESİ

Manchester United'ın efsane futbolcularından olan ve 1984 yılından bu yana kulüp yönetiminde bulunan İngilizler'in ünlü oyuncusu Bobby Charlton, Bursaspor'un Vakıfköy'de bulunan Orhan Özselek Tesisleri'ni gezdi, alt yapı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Bursaspor ile karşılaşacak olan Manchester United'in eski ünlü oyuncusu, şimdiki yöneticisi Bobby Charlton, beraberinde kulüp CEO'su David Gill ile birlikte geldiği Vakıköy Orhan Özselek Tesisleri'nde, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yöneticiler ile alt yapı oyuncuları tarafından karşılandı. Ziyarette hazır bulunan Ali Durmaz İlköğretim Okulu öğrencileri ise Charlton'a çiçek verdi. Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Faruk Korkmaz'dan alt yapılar hakkında bilgi alan Bobby Charlton, tesislerde kalan genç futbolculara öğütlerde bulundu.

GENÇLERE UYARILARDA BULUNDU

Bobby Charlton, Bursaspor'un A2, U19 ve U-14 takımlarında top koşturan futbolcularla yaptığı sohbette şunları söyledi: "İleride büyük futbolcu olmak istiyorsanız antrenörlerinizin söylediklerini çok iyi dinlemelisiniz. Söylenenler bir kulağınızdan girip, öbüründen çıkmamalı. Şimdi ünlü olan bütün futbolcular çok antrenman ve pratik yaparak bu günlere geldiler. Sizlerde ilerde ünlü olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsanız bunları yapmalısınız" dedi.

"73 YAŞINDAYIM ARTIK BİZDEN GEÇTİ"

Sahalarda gençleri gördüğünde kıskandığını belirten Bobby Charlton, "Ben 73 yaşındayım. Artık bizden geçti. Ama sizleri ileride ünlü birer futbolcu olarak görmek beni çok mutlu edecektir. Sahalarınızı çok beğendim. Şu anda basın mensupları olmasaydı çıkıp bu sahalarda top oynardım" diye konuştu.

Bursaspor'la olan ilişkilerin bu akşamki maçla sınırlı kalmayacağını, başkan İbrahim Yazıcı ile oturup görüştükten sonra bir plan çerçevesinde iki kulübün alt yapıları ile ilgili birlikteliğe geçebileceklerini söyleyen Bobby Charlton, tesisleri çok beğendiğini ve 4 futbol sahasına hayran kaldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Bobby Charlton, Bursaspor'un Tesislerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement