Avustralya'da uyuduğu sırada pitonla göz göze gelen kadının hayatını soğukkanlılığı kurtardı - Son Dakika
Dünya

Avustralya'da uyuduğu sırada pitonla göz göze gelen kadının hayatını soğukkanlılığı kurtardı

Avustralya'da bir kadının evine gece uyuduğu sırada yılan girdi. Dev bir pitonla karşılaşan kadının hayatını sakin olması ve soğukkanlılığı kurtardı.

30.05.2019 14:27  Güncelleme: 14:36

Avustralya'nın Brisbane şehrinde yaşayan Sally Stent isimli kadın, uçak yolculuğundan sonra evine gelip uyumaya karar verdi. Gece yarısı yüzünde bir şey hisseden kadın, gözlerini açınca büyük bir piton yılanın yüzüne doğru yaklaştığınıgördü. Sakin bir şekilde odadan ayrılan ve soğukkanlılığını koruyan Stent hayatını panik yapmamasına borçlu olduğunu belirtti.

PANİK YAPMADAN ODADAN ÇIKTI

Sally Stent adındaki kadın, yorucu bir uçak yolculuğunun ardından evine gidip uyumaya karar verdi. Evindeki yılanın varlığından habersiz olmasına rağmen gözünü açtığında yatağın ucundaki lambaya dolanarak kadının başına doğru uzanıp yüzünü emen 2 metrelikyılanı gören Stent, gayet sakin bir şekilde odadan çıktı.

BABASINI İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Stent, evde babasının olduğunu, çığlık atması durumunda babasının durumu çok daha kötü bir tepki vereceğini bildiği için sakin bir şekilde odasından çıkıp babasına durumu anlattığını söyledi. Babasının önce sakinleştirip evde yılan olduğunu anlattığını söyleyen Stent, babasını ikna etmenin 15 dakika sürdüğünü söyledi.

En sonunda babasını ikna edip odaya girdiklerinde yılanın ortadan kaybolduğunu görünce babasının kendisine, yılan olmadığını sadece uydurduğunu söyledi.

YILAN UZMANI PİTONU SAKLANDIĞI YERDEN ÇIKARDI

Daha sonra eve profesyonel bir yılan uzmanı çağrıldı. Uzman yılanı saklandığı yerden çıkardı. Yılan uzmanı yılanın en son yediği avını sindirmek için güvenlik bir yer ararken eve girmiş olabileceğini söyledi.

Avustralya\'da uyuduğu sırada pitonla göz göze gelen kadının hayatını soğukkanlılığı kurtardı

Son Dakika Dünya Avustralya'da uyuduğu sırada pitonla göz göze gelen kadının hayatını soğukkanlılığı kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • EKREM İMAMOĞLU: HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 27 27 Yanıtla
    DELİORMANLI: HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 7 7
  • BAHRİYELİ: HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK AGAA 19 17 Yanıtla
  • Ufuk : İmamoğlu adaletin terazisi fark aracak fark 15 11 Yanıtla
  • Esmer boi: Vayy be lan biz evdeki hamam böcegi görsek çıglık çıglıga kalıoz adamlar pitonlarla dana edior resmen 10 1 Yanıtla
  • rte: terörist lerin destegi ile ney bu kadar guzel.olacak yaziklar olsun 3 7 Yanıtla
    Yalova dan ömer : Suan ulkede guzel olan birsey soylermisin . Hem insanlik olarak hem hayat olarak 2 1 eğitimşart: SAVUNMA SANAYİİ 0 1
  • Hayvansever: Avustralya'da ne beklersin her yer sürüngen:) fakat üzücü şey şehirlerin çokluğu yüzünden hayvanların yaşam alanlarının bitmesi 6 0 Yanıtla
  • Trbz10 : Çok çaldılar. Herşey çok daha güzel olacak. İmamoğlu projedir. Iyi parti gibi. 0 0 Yanıtla

Advertisement