Anneler Günü İçin Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Dünya

Anneler Günü İçin Resim Sergisi Açıldı

Anneler Günü İçin Resim Sergisi Açıldı

Brüksel'de faaliyetlerini yürüten Golden Rose Derneği, bu yıl daha geniş bir konseptle ele aldığı Anneler Günü vesilesiyle gerçekleştireceği etkinliklerin açılışını bir resim sergisiyle yaptı.

04.05.2011 15:10

Brüksel'de faaliyetlerini yürüten Golden Rose Derneği, bu yıl daha geniş bir konseptle ele aldığı Anneler Günü vesilesiyle gerçekleştireceği etkinliklerin açılışını bir resim sergisiyle yaptı. "Annelerin fırçasından şefkat yansımaları" başlığı verilen karma sergide farklı kültür altyapılarına sahip üç ressamın eserleri bir araya getirildi. Sergiye katılanlar arasında Brüksel Bölge Milletvekili Mahinur Özdemir, bazı dernek başkanları ve davetliler vardı. Brüksel'de Belçika İş Adamları Derneği BETİAD binasının sergi salonunda düzenlenen açılış töreninde konuşan Golden Rose Genel Sekreteri Arzu Güney "Bu yıl için farklı bir şey yapalım istedik ve iki hafta boyunca Anneler günü kutlaması yapalım istedik, "Annelerin fırçasından şefkat yansımaları" isimli sergiye açtık. Bu sergide çeşitli Annelerin yansımalar var" dedi.

Sergiyi gezen Brüksel Bölge Milletvekili Mahinur Özdemir "Anneler gününü bütün derneklerden önce kutlamaya başladıkları için Golden Rose'ye teşekkür ederim. Sergi çok güzel, farklı, farklı renkler insanların iç Dünyasında aydınlatıyor, görüldüğü gibi çok renkli ve çok farklı konseptler var ben çok kaliteli buldum" dedi. Resim sergisi açılışına katılanlar sergiyi gezerek tablolar hakkında yorumlarda bulundular. Resim sergisi Flaman Vera Cauwenberghs, İrlandalı Helen Tyrrell, Zimbabwe doğumlu Emma Donaldson ve İspanyol Anna Lopez, Golden Rose'un Anneler Günü etkinliklerine katkıda bulunarak, annelik şefkatlerini yansıttıkları tuvalleri sanatseverlerin beğenisine sundular. Sanatçıların eserleri, Rue des Palais no: 27 - 1030 Schaerbeek adresinde, 27 Mayıs Cuma gününe kadar Pazartesi hariç her gün 11 ila 19 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Anneler Günü İçin Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement