Alvarenga'ya "Yol Arkadaşını Yedi" Suçlaması - Son Dakika
Dünya

Alvarenga'ya "Yol Arkadaşını Yedi" Suçlaması

Alvarenga\'ya "Yol Arkadaşını Yedi" Suçlaması

14 ay denizde kaldıktan sonra kurtulan Alvarenga'nın 'açlıktan öldü' dediği arkadaşını yediği iddia edildi. Ölen Cordoba'nın ailesi açıklama bekliyor.

09.02.2014 09:24  Güncelleme: 09:23

Teknesinin motorunun arızalanması ve havanın bozulması nedeniyle 14 ay okyanusun ortasında mahsur kaldıktan sonra geçen hafta Pasifik Okyanusu'ndaki Marshall Adaları'na ulaşan Meksikalı Jose Salvador Alvarenga'nın yol arkadaşını yediği iddia ediliyor. Avladığı balık, kuş ve kaplumbağalarla beslendiğini, kendi idrarını içtiğini söyleyen Alvarenga (38) yola birlikte çıktığı arkadaşı Ezequiel Cordoba'nın (25) dört ay sonunda öldüğünü söylemişti.

"YALAN SÖYLEDİ"

Ancak Alvarenga'nın bugüne kadar yaptığı açıklamalarda Cordoba'nın evden ayrılış zamanı, yaşı ve hatta adıyla ilgili yalan söylediği ortaya çıktı. Bunun üzerine de yamyamlık iddiası ortaya atıldı. Alvarenga'ya inanmadıklarını belirten Cordoba'nın ailesi, "Biz fakir bir aileyiz. Oğlumuz da açlığa alışıktı. Bunun içinde başka bir iş var" dedi. Aile, Alvarenga'nın 14 ayda zayıflamamış olmasını da 'bu iddiaya kanıt' olarak gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Alvarenga'ya 'Yol Arkadaşını Yedi' Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KAFADAR_57: İKİSEDE ÖLSE DAHAMI İYİ OLAÇAKTI :) 17 7 Yanıtla

Advertisement