Almanya'da Kadın Avukatın Eski Sevgilisi ve Çocuğunu Öldürmesine İlişkin Ayrıntılar Açıklandı - Son Dakika
Dünya

Almanya'da Kadın Avukatın Eski Sevgilisi ve Çocuğunu Öldürmesine İlişkin Ayrıntılar Açıklandı

Almanya\'da Kadın Avukatın Eski Sevgilisi ve Çocuğunu Öldürmesine İlişkin Ayrıntılar Açıklandı

Almanya'nın Güneyinde, İsviçre Sınırı Yakınlarındaki Lörrach Kentinde Ölü Ele Geçirilen Kadın Avukat, 41 Yaşındaki Sabine Radmacher'in Eski Sevgilisi ve Oğlunu Öldürmesi ile İlgili Ayrıntılar Açıklandı.

22.09.2010 10:58

Lörrach Bassavcılığı ve polis teşkilatın son araştırmaları sonucu ateşe verilen evde Sabine Radmacher’in eski eşine baş ve boğazından ateş ettiği, 5 yaşındaki oğlunu plastik poşetle boğarak öldürdüğü kesinleşti. Avukatlı bürosu olarak da kullandığı evi ateşe veren Sabine Radmacher’in, yakındaki hastaneye koşarak gittikten sonra neden jinekoloji servisinde 1 hastayı öldürdüğü, 1’i polis 2 kişiyi yaraladığı anlaşılamadı.

DÜŞÜK YAPMIŞ

Olayın duruymasından sonra sevk edilen özel eğitimli 300 polis tarafından hastanede 17 el ateş edilerek öldürülen kadın avukatın St.Elisabeth Katolik Hastanesi'nde 2004 yılında düşük yaptığı bildirildi. Cinnet geçiren kadının evinde 'Walther GSP Longrifle' 22 kalibrelik spor tabancası bulundu.

Baden bölgesinde Mosbach atıcılık kulübüne bir süre üye olduğu belirtilen Sabine Radmacher’in olayda kullandığı silahın kendisine ait ve ruhsatlı olduğu belirtildi.

Almanya’da büyük yankı uyandıran olay önceki akşam meydana geldi. Bir apartmanda bir patlama olduğunu bildirirken binadan yükselen dumanlar amatör bir kamera ile görüntülendi. Bu olaya müdahaleye başlanırken, görgü tanıkları bir kadını elinde tabancayla St Elisabethen Hastanesi’ne girerken gördü. Hastanede bir hastayı öldüren, karşısına çıkan erkek hemşireyi vuran kadın, buradaki bir polisi de ağır yaraladı. Olay yerine sevk edilen polislerin de üzerlerine silah çevrilmesi ardından keskin nişancılar kadını vurdu.

Levent GÜNDÜZ - İhsan DÖRTKARDEŞ - LÖRRACH/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Almanya'da Kadın Avukatın Eski Sevgilisi ve Çocuğunu Öldürmesine İlişkin Ayrıntılar Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement