ABD'nin Nevada eyaletindeki kasaba çekirgelerin istilasına uğradı! Görenler "Kıyamet" alarmı zannetti - Son Dakika
Dünya

ABD'nin Nevada eyaletindeki kasaba çekirgelerin istilasına uğradı! Görenler "Kıyamet" alarmı zannetti

ABD'nin Nevada eyaletindeki Elko isimli kasabada panik ve korku yaşanıyor. Sabah saatlerinde uyanan Elkolular, kasabanın her yerine yayılmış çekirgeleri görünce panik oldu. Birçok müstakil evin içine kadar giren çekirgelerin, tarlaları talan ettiği ve aynı zamanda trafikte de risk yarattığı belirtildi. Ancak bilim insanları, bu çekirge türünün insanlara tamamen zararsız olduğunu açıkladı.

18.06.2023 12:58  Güncelleme: 13:37

ABD'nin Nevada eyaletindeki Elko isimli kasabada panik ve korku yaşanıyor. Bu endişenin sebebi ise şehri ele geçiren çekirgeler. Sabah saatlerinde uyanan Elkolular, kasabanın her yerine yayılmış çekirgeleri görünce panik oldu.

BUNUN BİR KIYAMET ALAMETİ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER VAR

Kaldırımlar, otoyollar ve diğer kamusal alanlarda milyonlarca çekirgeyi gören kasaba halkı yetkililere haber verdi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar bunun kıyamet alameti olduğunu söyledi.

ABD'de bir kasabayı çekirgeler istila etti! Sosyal medyada 'Bu bir kıyamet alameti' yorumları yapılıyor

TRAFİKTE RİSK YARATIYORLAR

Birçok müstakil evin içine kadar giren çekirgelerin, tarlaları talan ettiği ve aynı zamanda trafikte de risk yarattığı belirtildi. Çekirgeleri ezen otomobiller sebebiyle yolların kayganlaştığı aktarılırken yetkililer "dikkatli sürün" uyarısı yaptı.

İNSANLARA TAMAMEN ZARARSIZ

Sıçrama ve yürüme yeteneğine sahip olan çekirge türünün uçamadığını açıklayan bilim insanları, bu çekirge türünün insanlara tamamen zararsız olduğunu duyurdu.

ABD'de bir kasabayı çekirgeler istila etti! Sosyal medyada 'Bu bir kıyamet alameti' yorumları yapılıyor

"BENİ GERÇEKTEN KORKUTTU"

Bölgede yaşayan Colette Reynolds isimli ABD'li, "Kafamı camdan çıkarınca bütün duvarın çekirgelerle kaplı olduğunu gördüm. Bu durum beni gerçekten korkuttu" ifadesini kullandı.

ABD\'nin Nevada eyaletindeki kasaba çekirgelerin istilasına uğradı! Görenler "Kıyamet" alarmı zannetti

Son Dakika Dünya ABD'nin Nevada eyaletindeki kasaba çekirgelerin istilasına uğradı! Görenler 'Kıyamet' alarmı zannetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bahadır Kaan Akbudak: Türkler : Kıyamet kopacak az kaldı. Hakettiler Allah yolladı çekirgeleri.... vs vs vs 17 23 Yanıtla
  • TC Selçuk Okumuş: alamettir ama hemen kopmaz kıyamet. henüz dünyaya hakim olmadı islam. 21 18 Yanıtla
    Bahadır Kaan Akbudak: Kıyamet Alametlerinde : Allah diyen kalmayacak, Kurana inanan kalmayacak, ibadet azalacak. Yazıyor araştır istersen. Yani islam dünyaya hakim olmayacak tam tersi olacak. 8 7 TC Selçuk Okumuş: Enbiyâ Suresi 105.106 Ayetler: ?105? Andolsun zikirden sonra Zebûr’da da, “Yeryüzü iyi kullarıma kalacaktır” diye yazmıştık. ?106?İşte bunda, Allah’a kulluk eden topluluk için yeterli açıklama vardır. sonuç olarak tam olarak islamın dünya hakimiyeti henüz gereçekleşmemiştir bahadır kardeş senin dediklerin bu hakimiyetten sonra gerçekleşecek şeylerdir. 2 5

Advertisement