ABD'den Rıccıardone Açıklaması - Son Dakika
Dünya

ABD'den Rıccıardone Açıklaması

ABD\'den Rıccıardone Açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrası Türk basınında Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone’ye ilişkin haberlerin çıkması üzerine yazılı bir açıklama yayınladı.

24.12.2013 23:49

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları sonrası Türk basınında Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'ye ilişkin haberlerin çıkması üzerine yazılı bir açıklama yayınladı.

Yaptığı yazılı açıklamada bazı Türk medya unsurları tarafından ABD Büyükelçisi, diğer ABD'li yetkililer, uluslararası medya temsilcileri ve Amerikan vatandaşları ile gruplarına yönelik sürekli yapılan asılsız iddiaları son derece rahatsız edici bulduklarını belirten Psaki, "Amerikan yetkililerine yönelik bu tarz iddialara ilişkin endişelerimizi Türk yetkililere bildirdik. Türk yetkililer, Büyükelçi Ricciardone de dahil olmak üzere Amerikan yetkililerine yönelik bu tarz yanlış suçlamalara itibar etmedikleri konusunda bizi temin ettiler. Türk hükümetinin görüşleriyle ilgili daha detaylı sorular için sizleri Türk hükümetine yönlendiriyorum" ifadelerine yer verdi. - WASHINGTON

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya ABD'den Rıccıardone Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement