ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ilk sözler - Son Dakika
Dünya

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ilk sözler

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ABD'den ilk açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ''Görüntüler çok korkunç ve izlemesi zor. Düşüncelerimiz bu çok korkunç silahlı saldırının kurbanlarıyla birlikte olacak. Bu, zor bir gün olacak. Amerikalılar kalabalıktan kaçınmalı. Şu anda Ukrayna'nın ya da Ukraynalıların silahlı saldırıya karıştığına dair bir belirti yok.'' denildi.

22.03.2024 22:19  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir AVM'ye düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ABD'den açıklama geldi. Saldırıda Ukrayna'nın bir parmağının olmadığını ifade eden ABD'li yetkililer, "Bu, zor bir gün olacak. Amerikalılar kalabalıktan kaçınmalı." ifadelerini kullandı.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sözler

AVM'DEKİ KONSER SALONUNA SİLAHLI SALDIRI

Moskova'nın "Crocus City Hall" adlı konser salonuna düzenlenen saldırıda, en az 3 kişi oldukları belirtilen silahlı kişiler etrafa ateş açtı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, saldırı sonucunda ölü ve yaralıların olduğu görüldü. Konser salonunun yer aldığı binada yangın da çıkarken olay yerine çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği bildirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre en az 14 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sözler

BEYAZ SARAY: ZOR BİR GÜN OLACAK

Saldırı sonrası ise ABD'den ilk açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Görüntüler çok korkunç ve izlemesi zor. Düşüncelerimiz bu çok korkunç silahlı saldırının kurbanlarıyla birlikte olacak. Bu, zor bir gün olacak. Amerikalılar kalabalıktan kaçınmalı." ifadelerine yer verildi.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sözler

UKRAYNA PARMAĞI ŞÜPHESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Açıklamada ayrıca "Şu anda Ukrayna'nın ya da Ukraynalıların silahlı saldırıya karıştığına dair bir belirti yok." ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ilk sözler
ABD\'den Moskova\'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ilk sözler
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Dünya

Son Dakika Dünya ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ilk sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ibrahim kahraman: Türkiye ve Irak iortak operasyon yapıp tampon bölge oluşacağı bilgisi işlerine gelmedi. Aynı işbirliği ve tampon bölge Suriye sınırında da oluştuğu vakit daeş ve İsrail Kürdistan’ı hayalleri suya düşeceği için Rusya’yı bölgede operasyon yapmaya zorluyorlar ve Dünyaya o bölgede daha deaş tehlikesi geçmedi mesajı veriyorlar. Allah bunları kahrı perişan etsin. 47 4 Yanıtla
  • huseyin ergun: Öyle bir bilgi olsa bile devletler ortalık sakinleşinceye kadar hep öyle derler ki iç karışıklık çıkmasın. Bir de onlarla başları ağrımasın. Sonra zaten defterini sürerler. 18 0 Yanıtla
  • Bilge Çisem Durmaz: ABD yine maşa kullanmiş Rusya'ya gecmiş olsun 14 1 Yanıtla
  • Emi Emii: Olay mahalline ilk önce katil gelir. 4 1 Yanıtla
  • mehmet özcan: putin acıma ver bombanın gözüne taş üstünde taş bırakma 3 0 Yanıtla
  • Abdullah Erdoğan: Ölenler müslüman değil ya ,herkes umursar artıl, herkes seferber olur artık , yapanları cezalandırmak için. 0 0 Yanıtla

Advertisement