ABD'de üzerine kırılan cam kapı düşen kadın, 35 milyon dolarlık tazminat kazandı - Son Dakika
Dünya

ABD'de üzerine kırılan cam kapı düşen kadın, 35 milyon dolarlık tazminat kazandı

ABD'nin New York eyaletinde 10 yıl önce başına cam kapı düşen kadının açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme, kazadan sonra yaralanan kadına 35 milyon dolar tazminat verilmesine hükmetti.

03.04.2024 15:39  Güncelleme: 15:43

ABD'de Meghan Brown isimli bir kadın, 10 yıl önce New York'un Manhattan semtinde bir binanın kırılan cam kapısının altında kalarak başından yaralandı. Bina yönetimine dava açan Brown, 35 milyon dolarlık bir tazminat almaya hak kazandı.

Brown, 2015 yılında fizik tedavi randevusundan ayrılırken binadan çıktığı sırada cam kapı kırılıp kafasının üzerine düştü. Brown, yaralanmanın ardından kariyerinde geriye doğru bir düşüş yaşadığını ve işinden kovulduğunu ifade ederek mahkemenin yolunu tuttu.

ABD'de üzerine kırılan cam kapı düşen kadın, 35 milyon dolarlık tazminat kazandı

Brown, jüriye o anı hatırlamadığını ancak yere düştüğü ve bir anda etrafında insanların ona yardım ettiğini hatırladığını anlattı. Olayın ardından Florida'nın Naples şehrine taşınan ve şimdi küçük bir dondurma dükkanı işleten Brown, yaşadığı sorunları hafifletmek için birçok uzmana başvurduğunu belirtti.

ABD'de üzerine kırılan cam kapı düşen kadın, 35 milyon dolarlık tazminat kazandı

Mahkeme, 10 yıl sonra Brown'ın açtığı davayı sonuçlandırdı. Beyninde hasar oluşan Brown'a 35 milyon dolarlık bir tazminatın verilmesine karar verildi.

ABD\'de üzerine kırılan cam kapı düşen kadın, 35 milyon dolarlık tazminat kazandı

Son Dakika Dünya ABD'de üzerine kırılan cam kapı düşen kadın, 35 milyon dolarlık tazminat kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Alper Turken: Başına sokakta çatı, tugla , sıva düşenler, ihmal kurbanı güzel milletim değeri yokki tazminatı olsun 69 3 Yanıtla
    Anakin: Amerika'nın tazminat kanunları dünyanın hiçbir yerinde yoktur ! abartma 8 1
  • salihb: Bizde olsa kapıyı kırdın diye kapı parası ödetiriz. 9 0 Yanıtla
  • SnOW gRaiN: turkiyemde hayat bedava yolda gecerken kafana tugla dusse oradan gectigin icin suclu bile olabilirsin 0 0 Yanıtla

Advertisement