Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Yeni sezon çekimleri başladı mı? - Son Dakika
Dizi

Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Yeni sezon çekimleri başladı mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Yeni sezon çekimleri başladı mı?

Merakla beklenen 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin başlama tarihi hakkında detaylar araştırılmaktadır. Dizinin ne zaman başlayacağı konusundaki merak devam ediyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Yeni sezon çekimleri başladı mı? İşte detaylar...

05.09.2023 10:11  Güncelleme: 10:16

ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam sezon finaliyle damga vurmuştu. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezonu heyecanla bekleniyor. İzleyiciler tarafından dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam 2.sezon yayın tarihi merak konusu oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Yeni sezon çekimleri başladı mı? Detaylar haberimizde...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜM NE OLDU?

Cezayir ve Dumrul karşı karşıya kalır ve birbirlerine silahlarını doğrultur. Dumrul'un Cezayir'i vurmak için elinde fırsat olmasına rağmen Cezayir'i vurmaz. Cezayir, Dumrul'a kendisini neden vurmadığını soruncaaldığı cevap Cezayir'i daha çok öfkelendirir. Cezayir, Dumrul ve Tatavlalı'dan kurtulmak için plan yaparken Dumrul da Tatavlalı'ya teklifte bulunur. Eğer Tatavlalı, Dumrul'dan aldığı görevi yerine getirirse hayalini kurduğu özgürlüğüne kavuşacaktır.

Firuze manevi babası olan Dumrul'la ilgili büyük hayal kırıklığı yaşar. Yaşadığı stres Firuze'ye fazla gelmeye başlar.Firuze, çocuklarının hayatının da tehlikede olduğunu hesaba katarak herkes için iyi olacağını düşündüğü bir karar alır. Firuze'nin bu kararına sürpriz biri de eşlik eder. Leyla yıllardır kurduğu hayalini Cezayir'e söyler. Cezayir, geçen tüm zor zamanlara rağmen yanında duran Leyla'nın hayalini gerçekleştirmeye karar verir.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 2.sezon 2.tanıtımı yayınlandı. Yeni sezonun Eylül ayı içerisinde yayınlanması öngörülüyor.

Son Dakika Dizi Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Yeni sezon çekimleri başladı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement