Genç oyuncu Kevin Munoz, işkence edilerek öldürüldü - Son Dakika
Cinayet

Genç oyuncu Kevin Munoz, işkence edilerek öldürüldü

Genç oyuncu Kevin Munoz, işkence edilerek öldürüldü

23 yaşındaki Kolombiyalı aktör Kevin Andres Munoz Tovar, işkence gördükten sonra satırla öldürüldü. Munoz'un cesedi, elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bulundu. Cinayetle ilgili olarak 19 yaşındaki bir şüpheli gözaltına alındı.

23.11.2023 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 yaşındaki Netflix ile Apple TV yıldızı Kevin Munoz, işkence görmüş ve satırla öldürülmüş halde bulundu. Elleri ve ayakları bağlı halde bulunan oyuncunun cinayetiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

"VATANDAŞLARIN İHBARIYLA BİR KİŞİ YAKALANDI"

Polis şefi yerel medyaya yaptığı açıklamada "Valle Polis Departmanı, vatandaşlar tarafından zamanında sağlanan bilgiler sayesinde, cinayetle ilgili olarak 19 yaşındaki bir adamın yakalanmasını başardı" derken cinayetin hangi sebepten dolayı işlendiği ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı.

Netflix ve Apple TV Yıldızı Kevin Muñoz işkence ile öldürüldü

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Kevin, 2020 Netflix filmi Lavaperros'ta (Köpeklerin Yıkandığı Yer) yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Film, finansal sıkıntı içindeki bir adamın onu öldürmeye çalışan bir tefeciyle olan çatışmasını ele alıyor. Oyumcunun ölümü hayranlarını yasa boğdu. Genç oyuncunun ölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor.

Netflix ve Apple TV Yıldızı Kevin Muñoz işkence ile öldürüldü

Son Dakika Cinayet Genç oyuncu Kevin Munoz, işkence edilerek öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement