Sakarya, Bolu, Düzce ve Kocaeli bölgesinde 1,8 milyon hanenin elektriğini dağıtan, SEDAŞ'ın emekliliğe ayrılan eski İcra Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven için veda töreni düzenlendi.
Dr. Necmi Odyakmaz, (SEDAŞ) Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin İcra Başkanlığı görevine getirildi.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından düzenlenen ‘3. Proje Fikri Yarışması 2018’ ödül töreni geniş katılımla gerçekleşti.
SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu, Bil İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Gülce Memiş'e devretti.
SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'e makamında tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundular.
SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, konuşmasında SEDAŞ'ta çalışan kadınların, enerji sektöründe görev almak isteyen ve kariyer yapmayı planlayan kadınlara da rol model olduklarını belirtti.
SEDAŞ 2017 yılı elektrik dağıtım faaliyeti dönemini değerlendirmek ve iç iletişimi pekiştirmek amaçlı yapacağı kapsamlı toplantısını Kocaeli de gerçekleştirecek.
Ankara'da Bilkent Otel de gerçekleşen 3.Enerjide AR-GE Çalıştayında SEDAŞ, "Elektronik Sayaçların Uzaktan Okunması Projesi" İle Birinci AR-GE başarı ödülünü aldı.
SEDAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği kapsamında daha çok kırsal bölgelerdeki öğrencilerle buluşup okulların belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı hediye ediyor.
SEDAŞ yöneticileri ve SEDAŞ'ın Ar-Ge Projelerinin partnerleri olan firmaların yöneticilerinin de yer aldığı tanıtım organizasyonunda açılış konuşmasını Bekir Sami Güven yaptı.
Düzce İli Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu Barış Cerlet, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel'i 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla makamında ziyaret ederek, Düzce'deki tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladığını bildirdi.
SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı olan Bekir Sami Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
SEDAŞ bölgesinde yaptığı yatırımlarla elektrik enerjisinin tedarik sürekliliği, ticari ve teknik kalitesinde artış sağlamayı hedefliyor ve sahada yaptığı çalışmalarıyla da paydaşlarından tebrik ve teşekkür mesajları alıyor.
Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce illerine elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., EPDK mevzuatlarına uygun biçimde hizmet kalitesinin yanında, müşteri memnuniyetini de artırmak için Entegre Yönetim Sistemlerini devreye alma çalışmalarına hız verdi.
SEDAŞ Kocaeli il ve ilçelerinde görev yapan çalışanları, iftar yemeğinde birlik ve beraberlik içinde örnek bir organizasyonla bir araya geldi.
Yılın başında yaşanan karlı ve soğuk havalarda, elektrik şebekesinde elektrik dağıtımına ait başarılı çalışmalar sergileyen ve özveriyle enerji vermek için mücadele eden ekip üyelerine, SEDAŞ yöneticileri tarafından teşekkür belgeleri verildi.
SEDAŞ'ın her yıl faaliyeti kapsamında olan Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze lokasyonlarında, 1700 çalışanı için ayrı ayrı organize ettiği iftar programı geleneği bozulmadan bu yıl da gerçekleşti.
SEDAŞ’ın çalışanları için düzenlediği iftar yemeği birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.
SEDAŞ, 'Enerjimi verimli kullanıyorum, kazanıyorum, ülkeme de kazandırıyorum' isimli projesini başlatıyor.
SEDAŞ’ın üniversite öğrencilerini inovatif projeler yapmaya teşvik eden ve gelenekselleşen Proje Fikri Yarışması’nın kazananları belli oldu.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ ) Ar-Ge tanıtımını yaptığı projesiyle teknoloji ürünü termal kameralı dronelar buz yüküne karşı solüsyon kullanacak.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş., elektrik şebekesinde bakım ve arıza tespitinde ulaşılması zor yerlerde insansız hava aracı kullanacak.
Başkanvekili Şenay Sakal ve Büyükşehir bürokratları ile bir araya geldiği ziyarette açıklamalarda bulunan TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu, Sakarya’nın elektrik altyapısının güçlendirilmeye devam edileceğini kaydetti.
SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, elektriğin güvenli kullanımı için topraklamanın önemine dikkat çekti.
SEDAŞ, Müşteri İlişkileri Yönetimi (MİY) Projesi ile "Daha Çağdaş, Hızlı, Etkin ve Sürdürülebilir" Müşteri İlişkileri Dönemini Başlattı.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı yetkililer Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret ettiler.
SEDAŞ'ın çalışanları için düzenlediği iftar yemeği 13 Haziran Pazartesi akşamı birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.
Sakarya'nın en hızlı gelişim gösterdiği bölgelerinden biri olan Serdivan İlçesinde, SEDAŞ yürüttüğü çalışmalarla adeta yatırım kampı kurdu.
Hayata geçirdiği dikkat çekici projeleri ve halkla kurduğu samimi tavırlarıyla ilgi çeken Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit uygulama aşamasındaki projelerini de birebir takip ederek bir an evvel hayata geçirilmesini sağlıyor.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.