Uğur Soğutma'nın Büyük Çekiliş Kampanyası Başladı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Uğur Soğutma'nın Büyük Çekiliş Kampanyası Başladı

Uğur Soğutma\'nın Büyük Çekiliş Kampanyası Başladı

Bu yıl 61. kuruluş yılını dolduran soğutma devi, tazeliğin güvencesi Uğur Soğutma, yazın gelişiyle beraber muhteşem hediyeler dağıttığı çekilişini başlattı.

04.06.2015 16:29

Bu yıl 61. kuruluş yılını dolduran soğutma devi, tazeliğin güvencesi Uğur Soğutma, yazın gelişiyle beraber muhteşem hediyeler dağıttığı çekilişini başlattı.

Şirketin pazarlama bölümünden konuyla ilgili açıklama yapan yetkili "2012 yılında Mini Cooper hediye ettiğimiz çekilişten sonra, geçtiğimiz yıl verdiğimiz Mercedes ödülü ile aldığımız iki kat katılım sonucu müşterilerimiz bu yıl da benzer bir kampanya beklediklerini ilettiler. 2015 yılında piyasaya süreceğimiz yeni ürünleri de kapsayan bir kampanya ile tüketicilerimizin karşısına çıktık. 25 Mayıs'ta başlayan çekiliş kampanyasının daha ilk haftasında olmamıza rağmen katılım geçen seneye göre çok daha fazla. Tüketicilerimizin bize karşı gösterdikleri ilgiden oldukça mutluyuz. Biz de Uğur olarak müşterilerimizi hem kaliteli, dayanıklı ve çevre dostu ürünler, hem de prestijli hediyeler ile memnun etmeye çalışıyoruz" diyen yetkili "Müşteriler kampanyaya katılmak için tek seferde yapacakları her 500TL ve üzeri alışverişlerinde 1 adet katılım kuponu elde ediyor. Bu kuponu cekilis.ugur.com.tr adresine istenen bilgileri girerek çekilişe katılım sağlıyor. Kullanımı hem rahat hem de kolay bu panele www.ugur.com.tr adresinden de ulaşılabiliyor. Ayrıntılı bilgilere ve kampanyaya dahil ürünlere ulaşmak da çok kolay. Müşterilerimiz bu kampanya ile Uğur marka kaliteli ürünlere ve muhteşem hediyeler kazanma şansına erişiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Çekilişle kazanılabilecek hediyeler arasında Mercedes-Benz arabalar, Apple iPhone telefon ve iPad tabletler, Uğur marka dikey derin dondurucular, sandık tipi derin dondurucular dikkat çekiyor. Çekilişe 23/11/2015 tarihine kadar katılabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Uğur Soğutma'nın Büyük Çekiliş Kampanyası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement