Software Ag CeBIT 2014'te İş Ortaklarıyla Güçlerini Birleştiriyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Software Ag CeBIT 2014'te İş Ortaklarıyla Güçlerini Birleştiriyor

Software Ag CeBIT 2014\'te İş Ortaklarıyla Güçlerini Birleştiriyor

Avrupa'nın ilk yazılım şirketi Software AG, bu yıl da "Dijital Şirket'e giden yol" mottosu ve güçlü iş ortaklarıyla birlikte 10-14 Mart tarihleri arasında CEBIT 2014'e katılıyor.

10.03.2014 18:59

Avrupa'nın ilk yazılım şirketi Software AG, bu yıl da "Dijital Şirket'e giden yol" mottosu ve güçlü iş ortaklarıyla birlikte 10- 14 Mart tarihleri arasında CEBIT 2014'e katılıyor. "Her işletme dijital değildir, fakat her işletme dijital olmalıdır" sloganıyla yola çıkan Software AG, güçlerini birleştirdiği şirketler ile birlikte, işletmelerin dijitalleşme süreçlerini destekleyen zengin kurumsal ürün portföyünü 4. Salon'da C11 stantında tanıtacak.

Dijital İşletme kavramı uzun bir süredir "yalnızca bir vizyon" olmanın ötesine geçmiş durumda çünkü dijital dönüşüm tüm hızıyla dünyayı sarmaya devam ediyor. Büyük Veri, Bulut, Mobil ve Sosyal İş Ağları megatrendleri etrafında şekillenen bu kavram ve uygulamalar, yepyeni bir inovasyon dalgası yaratarak dünyanın dört bir yanındaki işletmeleri baştan aşağı değiştirmeye yetiyor. Dijital bilgi hep orada bir yerde. Ancak günümüzde asıl önemli olan, bu bilgileri kurumsal faydaya dönüştürebilmek. Bunun çözümü de teknolojinin ta kendisi.

Geleceğin başarı kriterlerinden biri olan müşteri odaklı iş stratejilerine geçiş yaparak başarıyı yakalayan Accenture, CGI, FACT ve Fujitsu'nun yanı sıra, ITM Consulting, nterrra integration GmbH ve Telefónica Deutschland Holding AG gibi Software AG'nin dünyaca ünlü iş ortakları, kullandıkları Software AG çözümlerini, akıllı iş operasyonları geliştirmeyi ve Büyük Veri'nin zorluklarını aşarak uzmanlaşmayı sağlayan yeni teknolojileri, yazılım uzmanlarının katılımıyla birlikte Software AG'nin kendi stantında tanıtacaklar. Software AG ürünlerinin iş dünyasındaki kullanımıyla ilgili bir başka somut örnek de Salesforce.com stantında görülebilecek. Software AG şirketlerinden IDS Scheer Consulting ise SAP stantında ziyaret edilebilecek.

Software AG Küresel Ortaklıklar Kıdemli Başkan Yardımcısı Frank Schiewer, "İş ortaklarımız, uzun zamandır dünyanın dört bir yanındaki işletmelerin dijitalleşme süreçlerinde daha iyi yol alabilmeleri için, onlarla büyük bir işbirliği halinde ilerliyorlar. Dolayısıyla sahip olduğumuz bu uzmanlığın stratejilerimizden biri olduğunu CEBIT'te göstermek bizim için çok önemli" diyor ve CEBIT'te oluşturmayı planladıkları güç birliği hakkında şunları söylüyor: "Bu yıl daha önce hiç olmadığı kadar kalabalık bir iş ortağı grubuyla birlikte stantlarımızda yer alacağız. Dijital işletmeler için geliştirdiğimiz kapsamlı çözüm portföyümüzü gerçek dünyadan somut örneklerle birlikte iş dünyasına sunacağız. Bu sayede karar vericileri de pratik bir oryantasyon programına dahil etmiş olacağız."

Software AG stantındaki iş ortakları

Software AG'nin 4. Salon'daki C11 stantında yer alacak iş ortakları, özel uygulama senaryoları ve çözümleri ise şu şekilde:

Accenture

Yönetim danışmanlığı, teknoloji ve dış kaynak hizmetleri sunan Accenture, kurumsal mimari ve uygulama stratejisi yönetimi konularında çok sayıda örnek ile katılımcıların karşısında olacak. Bu örnekler ağırlıklı olarak sektör odaklı, yüksek performanslı mimariler arasından seçilecek ve bu mimarilerin BT yönetimi süreçlerindeki standart yazılım uygulamalarını ön plana çıkaracak.

CGI

BT ve iş süreçleri alanında hizmet veren dünyanın en büyük beşinci bağımsız şirketi olan CGI da "Geleceğe Uyum Sağlamak" (Fit for the Future) adlı BT dönüşüm programını katılımcılara anlatacak. Kapsamlı danışmanlık hizmetleri, yenilikçi akıllı mimariler ve modernleşme çözümleri sayesinde şirketleri A'dan Z'ye güçlendiren bu program, yeni teknolojiler karşısında şirketlere hareket kabiliyeti kazandırıyor ve işletmelerin değişen ihtiyaçlara anında yanıt verebilecek şekilde uzmanlaşmalarını sağlıyor.

FACT

FACT Informationssysteme & Consulting AG, sermaye yatırımları için geliştirdiği yönetim modelini tanıtırken, aynı zamanda Software AG'nin Presto çözümü ile birlikte Büyük Veri ve Mobil için en ideal sistemlerden birini katılımcılara anlatacak.

Fujitsu

Fujitsu ve Software AG, işletmelere kolay ve hızlı bir bellek içi veri yönetimi sunan Fujitsu Server Terracotta BigMemory'yi tanıtacak. Fujitsu PRIMERGY sunucularının ve Terracotta BigMemory yazılımının bileşiminden oluşan bu çözüm, büyük veri hacimlerinin en üst düzey performansla işlenmesine ve analiz edilmesine yardımcı oluyor.

ITM Consulting

Uluslararası şirketlere operasyon, entegrasyon, teknik destek, yapılandırma ve eğitim hizmetleri sunan ITM, Software AG'nin Kurumsal Mimari araçlarından biri olan Alfabet'in büyük ölçekli kullanımlarına örnek olabilecek vakalar sunacak.

nterra integration GmbH

İş süreçleri çözümlerine odaklanan nterra integration GmbH, webMethods tabanlı platformun kurulumu, genişletilmesi ve çalıştırılması konusunda danışmanlık veriyor ve uygulama geliştirme alanında teknik destek sağlıyor.

Telefónica Deutschland Holding AG

Telefónica Deutschland Holding AG, dünyanın dört bir yanındaki tekil makinelerin veya sistemlerin bir bütün halinde birbiriyle haberleşmesini sağlayan, veri aktarımı ve uzaktan yönetim imkanı tanıyan makineler arası iletişim (M2M) teknolojileri alanında uzmanlaşıyor. Ortak çalışmaya dayalı süreç analizleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, bu yıl CEBIT'te ARIS İş Süreçleri Analizi ve ARIS Yönetişim, Risk ve Uyumluluk Platformu'nu yakından tanımak için Software AG stantını ziyaret edebilir.

Software AG'nin CEBIT'e katılan iş ortakları hakkında daha detaylı bilgi almak ve stant hakkında fikir edinmek için http://www.softwareag.com/cebit2014/de/partner.html adresi ziyaret edilebilir.

İş ortaklarının stantında Software AG

Software AG, kendi stantı dışında, iki iş ortağının stantında farklı ürünler ile temsil edilecek.

Salesforce.com

Software AG'nin uzun süreli teknoloji iş ortaklarından biri olan Salesforce.com, 4. Salon'daki C67 stantında katılımcılar ile buluşacak. Software AG, dünyanın dört bir yanında Salesforce.com'u kullanırken, Coca-Cola, Axa veya Johnson & Johnson gibi şirketler de, Salesforce.com'u mevcut BT ortamlarına entegre etmek için Software AG ile Salesforce.com'un ortaklaşa geliştirdiği entegrasyon mimarisini kullanıyor. Software AG, Salesforce.com'un CEBIT'teki stantında, Salesforce.com'un SAP ve Oracle gibi hizmet sağlayıcılar ile nasıl sorunsuz ve esnek bir şekilde entegre edilebileceğini ve müşteri etkileşimi için iş süreçlerinin işletmenin tamamında nasıl en iyi hale getirilebileceğini gösterecek.

SAP

Software AG şirketlerinden biri olan IDS Scheer Consulting, yaklaşık 30 yıldır süreç odaklı SAP danışmanlık hizmetleri ve SAP çözümleri sunuyor. Bu kez, CEBIT'te 4. Salon'daki C04 SAP stantında, yenilikçi ve kullanıcı dostu SAP HANA çözümlerinin yanı sıra, SAP ERP sistemleriyle entegre edilmiş uygulama tabanlı mobil çözümlerini ve önceden yapılandırılmış süreç odaklı endüstri çözümlerini tanıtacak.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Software Ag CeBIT 2014'te İş Ortaklarıyla Güçlerini Birleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement