Müzik Sadece Ruhun Değil, Bedenin de Gıdası... - Son Dakika
Basın Bültenleri

Müzik Sadece Ruhun Değil, Bedenin de Gıdası...

Müzik Sadece Ruhun Değil, Bedenin de Gıdası...

Rozi Anjel'in Öğrencileri Ferhat Livaneli Orkestrası Eşliğinde Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) Yararına Konser Veriyor.10 Haziran Pazar akşamı 18.00-22.00 saatleri arasında İş - Sanat Kültür Merkezi'nin tahsis ettiği Oditoryum...

10.05.2012 11:00

Rozi Anjel'in Öğrencileri Ferhat Livaneli Orkestrası Eşliğinde Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) Yararına Konser Veriyor.

10 Haziran Pazar akşamı 18.00-22.00 saatleri arasında İş - Sanat Kültür Merkezi'nin tahsis ettiği Oditoryum salonunda, Rozi Anjel'in öğrencileri Ferhat Livaneli Orkestrası eşliğinde BEDD yararına konser verecek. Sponsorların desteği ile organize edilecek konserde; öğrencilerin seslendirecekleri eserlerin yanı sıra,  işitme engelli başarılı piyano öğrencisi Ceren Karakaya da solo performans sergileyecek. Rozi Anjel ve Ferda Ulusoy'un katkılarıyla gerçekleşecek olan konserden elde edilecek tüm gelir, dernek üyelerinin tekerlekli sandalye, ameliyat ve eğitim bursu ihtiyaçlarına aktarılacak.

Bedensel engellilerin sağlık, eğitim ve yaşam kalitesinin sürekli gelişimini sağlamak için gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çeken BEDD, Türkiye'de "engellerin yıkılmasında" öncü bir dernek haline geldi. Kemal Demirel'in liderliğinde kurulan, Ediz Hun'un Danışmanlar Kurulu Başkanlığını yürüttüğü BEDD'in, bilinçli ve engelliyi kucaklayan bir toplum yaratma amacı ile gerçekleştirdiği çalışmalardan biri de Piyano Öğretmeni Rozi Anjel'in yetiştirdiği genç piyanistlerin Ferhat Livaneli Orkestrası eşliğinde BEDD yararına vereceği konser olacak.

İş kadını Ferda Ulusoy ve piyano öğretmeni Rozi Anjel'in, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da duyarlı bir davranış göstererek, sayıları 9 milyon civarında olan engellilere ve onların sorunlarına dikkat çekmek için organize ettikleri konserde; işitme engelli başarılı piyano öğrencisi Ceren Karakaya da solo performans sergileyerek müzikseverlere anlamlı dakikalar yaşatacak.

BEDD DENİ iktisadi İşletmesi işbirliği ile düzenlenen Piyano Resitali;Detaylı bilgi için: 0216.370 81 66 (pbx)

Davetiye/Bilet :   1 kişilik – 50 TL.

Hesap İsmi : Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Deni İktisadi İşletmesi

Banka Adı: Garanti Bankası

Şube: Süreyyapaşa

Şube Kodu : 742

Hesap No : 6299560

NOT: Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD), ailelerin ve genelde toplumun bilinçlendirilmesiyle engelli kişilerin toplumla bütünleşmiş bireyler olmasında öncülük yapmak amacı ile Sn. Kemal Demirel tarafından 1993 yılında kuruldu.

Öncelikle tüm bedensel engellilere olmak üzere, engellilere tıbbi (ameliyat, tedavi, biyonik-protez kol ve bacak), tekerlekli sandalye, ekonomik yardımlar (burs, gıda, hasta bezi, ilaç, giyim), yaşamsal ve sosyal sorunların çözümlerine yönelik ulusal ve uluslar arası alanlarda hizmet veriyor.

Dernek başarılı çalışmaları nedeniyle 11.07.2003 tarih ve 2003/5912 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla " Kamu Yararına Çalışan Dernek" statüsünde hizmet veren dernek olarak da onaylanmıştır.

Tel: 0216.370 81 66 ( pbx)

Web: www.bedd.org.tr

Facebook: facebook.com/beddtr

Twitter: twitter.com/_BEDD

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Müzik Sadece Ruhun Değil, Bedenin de Gıdası... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement