Little Caesars'tan Yepyeni İki Lezzet: Kavurmalı Sezar ve Pestolu Fit Sezar - Son Dakika
Basın Bültenleri

Little Caesars'tan Yepyeni İki Lezzet: Kavurmalı Sezar ve Pestolu Fit Sezar

Little Caesars\'tan Yepyeni İki Lezzet: Kavurmalı Sezar ve Pestolu Fit Sezar

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, bu yaz çok konuşulacak iki yeni pizzayı eşsiz menüsüne ekledi.

24.05.2016 10:06

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, bu yaz çok konuşulacak iki yeni pizzayı eşsiz menüsüne ekledi. Little Caesars'ın Türkiye'de sevilen bu tatları ilk defa bir araya getirerek hazırladığı cheddar soslu "Kavurmalı Sezar" ile "Pestolu Fit Sezar" pizzaları, değme gurmeleri kıskandıracak.

Yumurtalı kavurmalı pideye meydan okuyan yeni "Kavurmalı Sezar"

Türkiye'nin ilk ve tek cheddar soslu Kavurmalı Sezar pizza, benim diyen yumurtalı kavurmalı pideye adeta meydan okuyor. Türkiye mutfağının vazgeçilmez geleneksel lezzeti kavurma şimdi de muhteşem cheddar sos uyumu ile pizzadaki yerini alıyor. Little Caesars'ın özel koşullarda dinlendirilerek taze günlük hamurla üretilen "Kavurmalı Sezar" pizzasının her bir parçası yüzde yüz dana etinden oluşan bol kavurma eti, cheddar sos, mangal ateşinde közlenmiş biber, yeşilbiber, etin lezzetli tamamlayıcısı soğan ile donatılıyor.

Sağlığına düşkünler için "Pestolu Fit Sezar"

Pratik ve lezzetli sosların başında gelen pesto sos ile Little Caesars'ın taze günlük hamuruyla üretilen "Pestolu Fit Sezar", sağlığına ve fit görünmeye dikkat edenler düşünülerek hazırlandı. Pestolu Fit Sezar; İncecik hamur üzerine parmesan, cheddar ve karabiberin muhteşem uyumundan oluşan beyaz pizza sos, jambon, mantar ve son dokunuş olarak maydanoz, fesleğen, yer fıstığı, parmesan ve sarımsak ile elde edilen Pesto sostan oluşuyor.

Kavurmalı Sezar pizza ve Pestolu Fit Sezar pizza, Lezzet İmparatorluğu'nun tüm şubelerinde yerini aldı. Yeni lezzetlerin lansmana özel orta boy pizzaları 16,90 TL'den tüketici ile buluştu.

Little Caesars'ın diğer ürün ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Little Caesars'tan Yepyeni İki Lezzet: Kavurmalı Sezar ve Pestolu Fit Sezar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement