Little Caesars'dan Üçlü Çektiren Menü - Son Dakika
Basın Bültenleri

Little Caesars'dan Üçlü Çektiren Menü

Little Caesars\'dan Üçlü Çektiren Menü

Dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, Vodafone KaraKartal üyelerine özel yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

29.04.2015 17:29

Dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, Vodafone KaraKartal üyelerine özel yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

Vodafone Karakartalılar; Little Caesers'ın Enfes Grup sınıfından seçtikleri bir büyük boy pizza, 1 litre içecek ve bir adet Sezar Patatese 44,79 TL yerine sadece 19,03 TL'den sahip oluyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Vodafone KaraKartal üyeleri PIZZA yazıp 6666'ya ücretsiz SMS göndererek veya Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinde yer alan kampanya sayfasındaki "Kampanyaya Katıl" tuşuna basarak şifrelerine erişiyor. Sonrasında Little Caesars'ın tüm satış kanalları üzerinden şifrelerini kullanarak pizzalarını satın alıyor.

Tüm Little Caesars restoranları, 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattı, Gel/Al ve online siparişlerde geçerli olan kampanya 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.

Kampanyadan yedi gün içerisinde bir kez, bir ayda en fazla dört kez yararlanılabilir.

Vodafone'un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone KaraKartal programı kapsamında aylık ek 1TL, 3TL ve 5TL'lik destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olurken, Beşiktaş'la ilgili zengin deneyimler ve ek iletişim faydaları kazanma şansına sahip oluyorlar.

Little Caesars'ın nefis ürünleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Little Caesars'dan Üçlü Çektiren Menü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement