İzel, Emre Aydın, Yeni Türkü ve Yonca Lodi'nin Yeni Şarkıları İlk Kez Ttnet Müzik'te - Son Dakika
Basın Bültenleri

İzel, Emre Aydın, Yeni Türkü ve Yonca Lodi'nin Yeni Şarkıları İlk Kez Ttnet Müzik'te

İzel, Emre Aydın, Yeni Türkü ve Yonca Lodi\'nin Yeni Şarkıları İlk Kez Ttnet Müzik\'te

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, ünlü şarkıcı ve grupların yeni şarkılarının ilk adresi olmaya devam ediyor.

27.03.2012 16:00

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, ünlü şarkıcı ve grupların yeni şarkılarının ilk adresi olmaya devam ediyor. İzel, Emre Aydın, Yeni Türkü ve Yonca Lodi yeni şarkılarıyla dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te sevenlerine sesleniyor.

Yasal müzik platformu TTNET Müzik, en yeni şarkılarla müzik ziyafeti sunuyor. Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden İzel, 6 yıl aradan sonra çıkardığı "Aşk En Büyüktür Her Zaman" isimli albümünden "Drakula" ve "Düşer O" isimli şarkılarıyla TTNET Müzik'te sevenleriyle buluşuyor.

TTNET Müzik'teki bir başka yeni şarkı da son yılların en popüler pop-rock şarkıcılarından biri olan Emre Aydın'dan geliyor. Emre Aydın, yeni parçası "Beni Biraz Böyle Hatırla"yı merakla bekleyen hayranlarına TTNET Müzik aracılığıyla sesleniyor. Müzikseverler, Emre Aydın'ın yeni şarkısını, dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te dinleyebiliyorlar.

Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden biri olan Yonca Lodi, "Ton Farkı" isimli yeni şarkısı ile ilk kez TTNET Müzik'te dinleyicilerine sesleniyor. TTNET Müzik'in Yeni Türkü sevenlere de güzel bir sürprizi var. Kariyerini 1977 yılından bu yana sürdüren Türkiye'nin en büyük gruplarından Yeni Türkü de henüz piyasaya çıkmayan yeni albümünün çıkış şarkısı "Böyle Gitmez" ile  TTNET Müzik'te sevenleriyle buluşuyor.

Müzikseverler, sevdikleri sanatçıların yeni şarkı ve kliplerini dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te dinliyor veya izliyorlar. TTNET Müzik'te yer alan 3 milyondan fazla şarkıyı internet sitesinin yanı sıra; TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de dinleyebilirsiniz.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri İzel, Emre Aydın, Yeni Türkü ve Yonca Lodi'nin Yeni Şarkıları İlk Kez Ttnet Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement