I Love Sale 4 By Markafoni 15 Eylül'de Modaseverlerle Buluşuyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

I Love Sale 4 By Markafoni 15 Eylül'de Modaseverlerle Buluşuyor

I Love Sale 4 By Markafoni 15 Eylül\'de Modaseverlerle Buluşuyor

İlk kez 2010 yılında 2 blogger ve 1 sanat yönetmeninin bir araya gelmesi ile hayata geçen ve her defasında ekibini biraz daha genişleten I Love Sale etkinliğinin dördüncüsü bu yıl gerçekleştiriliyor.

11.09.2013 14:40

İlk kez 2010 yılında 2 blogger ve 1 sanat yönetmeninin bir araya gelmesi ile hayata geçen ve her defasında ekibini biraz daha genişleten I Love Sale etkinliğinin dördüncüsü bu yıl gerçekleştiriliyor.

Modayı hayatının bir parçası haline getirenlerin yakından takip ettiği markafoni.com, 15 Eylül Pazar günü Muhit Karaköy'de modaseverlerin yakından takip ettiği "I Love Sale 4" etkinliğinin ana sponsoru olarak yer alacak. Sürpriz hediyelerin dağıtılacağı ve bir panayır neşesi içinde tüm gün sürecek etkinlik öncesinde, 12-13-14 Eylül tarihlerinde yine markafoni.com'da, ayrıca ünlü blogger'ların markafoni için seçtiği ürünlerle özel bir kampanya gerçekleştirilecek.

Çantadan ayakkabıya, kıyafetten aksesuara, takıdan kahve bardağına, defterden oyuncağa kadar pek çok ikinci el ürün alternatifi içeren "I Love Sale 4" etkinliği, günün trendlerini yansıtan parçaları en uygun fiyata alma ve takip ettiği moda blogerlarıyla tanışma fırsatı veriyor.

Sanat yönetmeni Duygu Yegül, Turkiye'nin önde gelen moda ve stil bloggerları Moda Cadısı (Burcu Olgun), Iconjane (Ferhan Talib), Off Ne Giysem (Billur Saatci), Nice Things for Nice Boys (Ufuk Onur Tapan) ve Cizenbayan'ın (Elif Tanverdi) dolaplarındaki parçalar arasında Balenciaga, Dolce&Gabbana, Marc by Marc Jacobs, Zara gibi markaların ürünlerinin yer alacağı etkinlikte fiyat aralığı 1 TL - 200 TL arasında.

markafoni.com sponsorluğundaki "I Love Sale 4" ile ilgili gelişmeleri tüm sosyal mecralardan #ilovesale4 hashtagi ile takip edebilir, http://bit.ly/14xSLol adresinden tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Tüm modaseverleri "I Love Sale 4" etkinliğine bekliyoruz!

Muhit Cafe : Kemankeş Mah. Kılıçalipaşa Mescidi Sok. No: 9/A Karaköy- Beyoğlu, İstanbul - 0212 243 65 25

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri I Love Sale 4 By Markafoni 15 Eylül'de Modaseverlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement