Ericsson Bilişim 500'de Yedi Kategoride Lider - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ericsson Bilişim 500'de Yedi Kategoride Lider

Ericsson Bilişim 500\'de Yedi Kategoride Lider

İnterpromedya tarafından bu yıl 14.kez düzenlenen ve Türkiye'de bilişim alanında kapsamlı bir araştırma niteliğinde olan Bilişim 500'ün sonuçları, 24 Haziran 2013, Pazartesi günü Grand Cevahir Otel'de düzenlenen bir törenle açıklandı.

08.07.2013 17:27

İnterpromedya tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen ve Türkiye'de bilişim alanında kapsamlı bir araştırma niteliğinde olan Bilişim 500'ün sonuçları, 24 Haziran 2013, Pazartesi günü Grand Cevahir Otel'de düzenlenen bir törenle açıklandı. Törende 2012 yılı net satış gelirlerine göre ilk 10'a giren şirketlerin yanı sıra, donanım, yazılım, hizmet ve özel bölüm başlıkları altındaki 68 kategorinin birincilerine plaket verildi.

"Sistem Entegrasyonu", "Yazılım Sistem Entegrasyonu", "Donanım Sistem Entegrasyonu", "Telekomünikasyon Altyapı Donanımı", "CRM Yazılım", "Sektörel Yazılım" ve "Kurulum, Bakım Destek" olmak üzere yedi ayrı kategoride birinci olan Ericsson'un plaketlerini Ericsson Türkiye Yazılım ve Sistem Entegrasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Şahinoğlu ve Kurumsal Sektör Satışlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Alper aldı.

Bilişim 500'de yedi farklı kategoride birincilik plaketi almaktan gurur duyduklarını belirten Ericsson Türkiye Ülke Müdürü Ziya Erdem, "Yıllardır aynı kategorilerde kazandığımız ödüller yaptığımız yatırımların doğruluğunun bir göstergesi. Ar-Ge yatırımlarımız ve satın almalarla birlikte konumumuzu daha da güçlendirdik. Önümüzdeki senelerde de yatırımlarımıza devam ederek içinde bulunduğumuz pazarı geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Bilişim 500 Ödül Töreni'nde, Türkiye'nin en büyük ilk 500 bilişim şirketinin yanı sıra pazar verileri ve CEO'ların 2013 hedefleri de açıklandı. Bilişim 500 araştırmasının sonuçlarına göre, 2012 yılında Türkiye bilişim pazarı yüzde 13,5 büyüyerek 56 milyar lira oldu. Toplam pazarda telekom hizmetlerinin payı yüzde 57, BT donanımı ve Telekom donanımı pazarlarının payı yüzde 27, yazılım ve BT hizmetleri pazarının payı yüzde 16 oldu. 2012 yılı taşınabilir bilgisayar, tablet ve akıllı telefonların satışları arttı.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ericsson Bilişim 500'de Yedi Kategoride Lider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement