En Çok Beğenilen ve Tercih Edilen Marka Ödülü Bu Yıl da Eyüp Sabri Tuncer'in - Son Dakika
Basın Bültenleri

En Çok Beğenilen ve Tercih Edilen Marka Ödülü Bu Yıl da Eyüp Sabri Tuncer'in

En Çok Beğenilen ve Tercih Edilen Marka Ödülü Bu Yıl da Eyüp Sabri Tuncer\'in

Avrupa Birliği'nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, üye tüketiciler arasında "kolonya" dalında 'markaya ilgi' derecesini araştırdı ve kalite açısından, beğeni derecesini ölçtürdü.

29.05.2014 17:30

Avrupa Birliği'nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, üye tüketiciler arasında "kolonya" dalında 'markaya ilgi' derecesini araştırdı ve kalite açısından, beğeni derecesini ölçtürdü. Dernek, değerlendirme sürecinde tüketici ilgi ve beğenisi ile müşteri memnuniyeti açısından başarılı markaların ödüllendirilmesini hedefledi. Bu kapsamda Eyüp Sabri Tuncer 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da kendi kategorisinde "En Çok Beğenilen ve Tercih Edilen Marka" ödülünü alarak kalitesini bir kez daha belgeledi.

1923'ten beri kendine ve sevdiklerine özen gösteren tüketicilerin tercih ettiği Türkiye'nin köklü ve saygın firması Eyüp Sabri Tuncer, yaptığı yatırımlarla sürekli yenilediği gelişmiş üretim tesisinde limon kolonyası dışında 30 değişik kokuda kolonya üretmektedir. Kolonyalarının yanı sıra bir dünya markası olma hedefiyle "natural creativity" konsepti çerçevesinde tasarlanan EST 1923 markası, Gizli Bahçe markası altında sunduğu oda kokuları ve Perfume Jewels markalı kişisel bakım ürünleri gibi 600'ü aşkın farklı ürün çeşidiyle tüketicilerin yıllardır tercih ettiği bir markadır.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri En Çok Beğenilen ve Tercih Edilen Marka Ödülü Bu Yıl da Eyüp Sabri Tuncer'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement